Kötüydü, çok net hatırlıyorum.Bozok oyunlarda iyiydi galiba.
Kötüydü, çok net hatırlıyorum.Bozok oyunlarda iyiydi galiba.
Özledim komedi gibi içimi baydi))))Gine başlamış zaten Hırbo tanıtımı izledinmi bu adam çekilmez
Özledinmi hırbo'yu Nihat Doğan'ın açını kapatıcak ne yapsınÖzledim komedi gibi içimi baydi))))
Nihati aynısı geçen sefer bayrağı apış arasına almıştı hatırlarsan nihatin simdi yaptığının aynısı . bu tipler boyle iste ))Özledinmi hırbo'yu Nihat Doğan'ın açını kapatıcak ne yapsın
Hiç çekilmiyor böyle tipler senin favorilerin kimlerNihati aynısı geçen sefer bayrağı apış arasına almıştı hatırlarsan nihatin simdi yaptığının aynısı . bu tipler boyle iste ))
Beni gokhani Sevmiştim turabiye verdiği yanıttan dolayı bi de müge iyi kızdı ama onlar da yokHiç çekilmiyor böyle tipler senin favorilerin kimler
Heh he öyledir Turabi'yi izlemesek yutturacan bize @beyazsoy ne diyor bakYaa Turabi ile Nihat'a bakan göz nasıl fakı anlamaz anlamıyorum. Biri has, doğru ve yalansız dolansız türk çocuğu. Diğeri şöhret olmak için zırvalayan biri. Bu büyük bir fark.
2. olarak Duygu Bal'dan mesaj var @Harunnn60 . Demiş ki 'Serenay, Turabi, Doğukan karakterine en güvendiğim isimler. Finalde görmek istiyorum' demiş. @KayıpSehir @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
Heh he öyledir Turabi'yi izlemesek yutturacan bize @beyazsoy ne diyor bak
He ya Gökhan iyiydi nası kazanamadı yazık oldu vallaBeni gokhani Sevmiştim turabiye verdiği yanıttan dolayı bi de müge iyi kızdı ama onlar da yok
He ya Gökhan iyiydi nası kazanamadı yazık oldu valla
@sokak sanati Duygu Bal'a Doğukan konusunda özellikle katılıyorum
Tanısa kaç yazar Serenay finale gitmesi zoor zaten Turabi'yi biliyoruz zaten onu pas geçSen TV'de izlediğin kadarı ile görüyorsun. Kadın yakından tanıyor. Doğukan Konusunda katılıyorsan diğer konularda da katılabilirsin.
Konu açıcam zaten.
Tanısa kaç yazar Serenay finale gitmesi zoor zaten Turabi'yi biliyoruz zaten onu pas geç
Git aç hırbo konusuda rahatla
Tanıması beni ırgalamıyo yarışmalarda kötü kızlar'a bile yeniliyordu geçen yarışmada anca artis artis hareketler yapıyorduTanıyor ki bir bildiği var. Yani öyle siz gibi boşa çalmıyor. Turabi sağlam karakterli biri buda net. Yarışalrdada süper olacaktır.
Tanıması beni ırgalamıyo yarışmalarda kötü kızlar'a bile yeniliyordu geçen yarışmada anca artis artis hareketler yapıyordu
Final oynunda Merve yendi gine herzmanki gibi yenildi daha çok sayabilirim neyse ben dışarı kaçıcam sende konu aç sonra tartışırız8 turabi 0 ünlüler unutma.😎 Kızlar dediğin Merve. Ayrıca Sahra'yada yeniliyordu Erkekler.
Final oynunda Merve yendi gine herzmanki gibi yenildi daha çok sayabilirim neyse ben dışarı kaçıcam sende konu aç sonra tartışırız
Ne kaçması la dışarda işim vardı soğuktu çabuk döndüm Hırbocular kaçan sizin gibi olsunKaç kaç. Yolun açık olsun.
Begüm hangisiydi onu çıkaramadım Nadya ve Almeda çabuk elenir Ahmet ise belirsiz iyi mücadele eder finale gidermi bilemem Ahmet Almeda'ya koşşş diye bağırır kesin