Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaa Turabi ile Nihat'a bakan göz nasıl fakı anlamaz anlamıyorum. Biri has, doğru ve yalansız dolansız türk çocuğu. Diğeri şöhret olmak için zırvalayan biri. Bu büyük bir fark.

2. olarak Duygu Bal'dan mesaj var @Harunnn60 . Demiş ki 'Serenay, Turabi, Doğukan karakterine en güvendiğim isimler. Finalde görmek istiyorum' demiş.:Z @KayıpSehir @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt

Yaa Turabi ile Nihat'a bakan göz nasıl fakı anlamaz anlamıyorum. Biri has, doğru ve yalansız dolansız türk çocuğu. Diğeri şöhret olmak için zırvalayan biri. Bu büyük bir fark.

2. olarak Duygu Bal'dan mesaj var @Harunnn60 . Demiş ki 'Serenay, Turabi, Doğukan karakterine en güvendiğim isimler. Finalde görmek istiyorum' demiş.:Z @KayıpSehir @ABAY_06 @Bully @Maskeli Fedai @eskici @Yiğitt
Heh he öyledir Turabi'yi izlemesek yutturacan bize :F @beyazsoy ne diyor bak

Son düzenleme:
Sen TV'de izlediğin kadarı ile görüyorsun. Kadın yakından tanıyor. Doğukan Konusunda katılıyorsan diğer konularda da katılabilirsin.:X

Konu açıcam zaten.:F
Tanısa kaç yazar Serenay finale gitmesi zoor zaten Turabi'yi biliyoruz zaten onu pas geç

Git aç hırbo konusuda rahatla :F

Tanısa kaç yazar Serenay finale gitmesi zoor zaten Turabi'yi biliyoruz zaten onu pas geç

Git aç hırbo konusuda rahatla :F

Tanıyor ki bir bildiği var. Yani öyle siz gibi boşa çalmıyor.:A Turabi sağlam karakterli biri buda net. Yarışalrdada süper olacaktır.:Z

Tanıyor ki bir bildiği var. Yani öyle siz gibi boşa çalmıyor.:A Turabi sağlam karakterli biri buda net. Yarışalrdada süper olacaktır.:Z
Tanıması beni ırgalamıyo yarışmalarda kötü kızlar'a bile yeniliyordu geçen yarışmada anca artis artis hareketler yapıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...