Hakan'ı nası göndermiş bunlar Bozok varken gine aynı hata
Bozok oyunlarda iyiydi galiba.
Hakan'ı nası göndermiş bunlar Bozok varken gine aynı hata
Valla bende pek hatırlamıyorum ben iyi değildi çok diye aklımda kalmış @Bully bilir amaBozok oyunlarda iyiydi galiba.
Valla bende pek hatırlamıyorum ben iyi değildi çok diye aklımda kalmış @Bully bilir ama
Olabilir ama bana gine pek mantıklı gelmedi Hakan'ı göndermeleri gine hata yapmışlar hırbo'yu gönderselerdi iyi olurduHatırladığım kadarı ile Murat, Hilmi ve Bozok kaldığında oyunları baya kazanmaya başlamışlardı.
Olabilir ama bana gine pek mantıklı gelmedi Hakan'ı göndermeleri gine hata yapmışlar hırbo'yu gönderselerdi iyi olurdu
Hırbo'da ne varmış bişey yokki ne kızıyonuz anlamadım bakalım oyunlarda ne yapcak bu fragmandaki oyundan hiç bişey anlamadım karışıkmı oyunuyolardı kesşke Hhasan2ı gönderselerdiHırbodiyorlar hala.😡 @OzaN 'a söyledim artık değişecek o kelime.
Turabi ekibin bel kemiği. Hakan zaten aşk meşk ile Survivor'a damga vurdu. bence haklı bir gönderme olmuş.😎
Hırbo'da ne varmış bişey yokki ne kızıyonuz anlamadım bakalım oyunlarda ne yapcak bu fragmandaki oyundan hiç bişey anlamadım karışıkmı oyunuyolardı kesşke Hhasan2ı gönderselerdi
Valla diyecem kusura bakma Hırbo gine hüsran yaşıyacak oyunlardaOlsun demeyeceksiniz artık. Kışkırıyorum.
Bilmiyorum ama güzel bir yarış olacak.
Valla diyecem kusura bakma Hırbo gine hüsran yaşıyacak oyunlarda
Hafife alma karşı tarafı bence diyecem HırboDiyemeyeceksin tabi ki. Düzeltilecek o kelime. Sen öyle san. Karşı taraf baya güçsüz.
Aynen aga çok iyi değildi Cengiz sürekli yeniyordu bunu. Hani ayı falan diyoruz ya minder oyununda da Ümit Karan denize dökmüştü Bozok'u.Valla bende pek hatırlamıyorum ben iyi değildi çok diye aklımda kalmış @Bully bilir ama
Çakma nihatin dışında kimse yok)) adam da intertte ucuz lafları ezberliyor nihat en azından kendinden birşey katıyordu)) Hic birine sicakligim yok. yeni kişileri bunlara tercih ederdim.Hafife alma karşı tarafı bence diyecem Hırbo
@beyazsoy izle bu akşam Survivor'u yorumlarını bekliyorum
Gine başlamış zaten Hırbo tanıtımı izledinmi bu adam çekilmezÇakma nihatin dışında kimse yok)) adam da intertte ucuz lafları ezberliyor nihat en azından kendinden birşey katıyordu)) Hic birine sicakligim yok. yeni kişileri bunlara tercih ederdim.