Bilmem, tekme atmaları falan gerekiyor herhalde diskalifiye için.dün sahra özlemin koluna vurdu , bugün turabi hakanı ittiriyor , acun ne işe yarıyor ?
aynen ve hep fragmanlrda turabi var@Harunnn60 acun işte ne beklersin hakan yapsa diskalifiye ederdi
Merve'nin karşısına kimin çıkacağı belli mi?Sms'te üst sıralardaysa elenmez tabii geçen hafta beşinciydi bakalım bu hafta ne olacak
Merve Oflaz ve Serenay benim de en sevdiğim kadın yarışmacılar. Umarım Survivor'daki ömürleri olabildiğince uzun olur.
tamam@Harunnn60 başlamasına 5 dk kala bana söyler misin? spordayım yetişirim 5 dk'ya.
yarın belli olacakMerve'nin karşısına kimin çıkacağı belli mi?
Cumartesi Galatasaray maçı
Pazar Fenerbahçe maçı
Pazartesi Karadayı
Yarışmayı izlemeye zamanım olmuyor sadece oyunları takip edebiliyorum. O yüzden oylamadan bi haberim.
Merve'nin karşısına çıkacak ismi kim belirleyecek?tamam
yarın belli olacak
yarın sms 1.olan kişi belirleyecek büyük ihtimal ya anıl yada serenayMerve'nin karşısına kim çıkacak o ismi kim belirleyecek?
Geçen hafta açıklamıştım aslında ama unutmuşsun.Merve'nin karşısına kimin çıkacağı belli mi?
Cumartesi Galatasaray maçı
Pazar Fenerbahçe maçı
Pazartesi Karadayı
Yarışmayı izlemeye zamanım olmuyor sadece oyunları takip edebiliyorum. O yüzden oylamadan bi haberim.
Yarın değil sms birincisi bugün açıklanacak galiba. Yarın elenen isim açıklanmayacak mı?yarın sms 1.olan kişi belirleyecek büyük ihtimal ya anıl yada serenay
eğer anıl yada merve aydın olursa 1. muhtemelen hakanı söyleyecekler ama eğer serenay olursa almedayı söylerMerve'nin karşısına çıkacak ismi kim belirleyecek?
hayır yarınYarın değil sms birincisi bugün açıklanacak galiba. Yarın elenen isim açıklanmayacak mı?
Geçen hafta böyle detaylı anlatmamıştın. Şimdi anladım.Geçen hafta açıklamıştım aslında ama unutmuşsun.
Şöyle şimdi Pazar günü ada konseyi oluyor. Yarışmacılar isim yazıyorlar, böylece ilk aday belirleniyor. Ada konseyi sırasında Acun sms oylamasını başlatıyor, insanlar sevdikleri yarışmacılara sms atıyorlar.
Salı akşamı sms sonuçlarını açıklıyor Acun. Sms'te 1.olan kişi ada konseyinde ismi çıkan kişinin karşısına birini çıkarıyor.
Yani Salı günü Merve'nin karşısına biri çıkacak. Daha az sms'i alan gidecek.
İnşallah Serenay 1.olur da Merve'nin karşısına Almeda'yı koyar ve Almeda gider.
eğer öyle birşey olursa merve oflaz gitmez , sms 5.olmuştu en son , büyük ihtimal hakan gider o zman :/eğer anıl yada merve aydın olursa 1. muhtemelen hakanı söyleyecekler ama eğer serenay olursa almedayı söyler
anıl 1. olacak zaten.İnşallah Anıl 1.olur da Merve'nin karşısına Serenay'ı koyar ve Merve Oflaz gider.
Almeda'nın gitmesini hiç istemiyorum.
böyle giderse hilmicem ve turabi finale gider kesin@Harunnn60 aynen hep turabiyi abartıyorlar fragmanlarda falan ünlülerde de anılı biraz abartıyorlar turabi kadar olmasa da acun turabi anıl finali yapmayı düşünüyor bence
Geçen hafta yanılmıyorsam Anıl birinci olmuştu. Ondan önceki hafta da Turabi.eğer anıl yada merve aydın olursa 1. muhtemelen hakanı söyleyecekler ama eğer serenay olursa almedayı söyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?