Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Harunnn60 acun işte ne beklersin hakan yapsa diskalifiye ederdi :D

Sms'te üst sıralardaysa elenmez tabii geçen hafta beşinciydi bakalım bu hafta ne olacak :)

Merve Oflaz ve Serenay benim de en sevdiğim kadın yarışmacılar. Umarım Survivor'daki ömürleri olabildiğince uzun olur. :)
Merve'nin karşısına kimin çıkacağı belli mi? :)

Cumartesi Galatasaray maçı
Pazar Fenerbahçe maçı
Pazartesi Karadayı

Yarışmayı izlemeye zamanım olmuyor sadece oyunları takip edebiliyorum. O yüzden oylamadan bi haberim. :)

Merve'nin karşısına kimin çıkacağı belli mi? :)

Cumartesi Galatasaray maçı
Pazar Fenerbahçe maçı
Pazartesi Karadayı

Yarışmayı izlemeye zamanım olmuyor sadece oyunları takip edebiliyorum. O yüzden oylamadan bi haberim. :)
Geçen hafta açıklamıştım aslında ama unutmuşsun. :A

Şöyle şimdi Pazar günü ada konseyi oluyor. Yarışmacılar isim yazıyorlar, böylece ilk aday belirleniyor. Ada konseyi sırasında Acun sms oylamasını başlatıyor, insanlar sevdikleri yarışmacılara sms atıyorlar.

Salı akşamı sms sonuçlarını açıklıyor Acun. Sms'te 1.olan kişi ada konseyinde ismi çıkan kişinin karşısına birini çıkarıyor.

Yani Salı günü Merve'nin karşısına biri çıkacak. Daha az sms'i alan gidecek.

İnşallah Serenay 1.olur da Merve'nin karşısına Almeda'yı koyar ve Almeda gider. :)

İnşallah Anıl 1.olur da Merve'nin karşısına Serenay'ı koyar ve Merve Oflaz gider.
Almeda'nın gitmesini hiç istemiyorum.

Geçen hafta açıklamıştım aslında ama unutmuşsun. :A

Şöyle şimdi Pazar günü ada konseyi oluyor. Yarışmacılar isim yazıyorlar, böylece ilk aday belirleniyor. Ada konseyi sırasında Acun sms oylamasını başlatıyor, insanlar sevdikleri yarışmacılara sms atıyorlar.

Salı akşamı sms sonuçlarını açıklıyor Acun. Sms'te 1.olan kişi ada konseyinde ismi çıkan kişinin karşısına birini çıkarıyor.

Yani Salı günü Merve'nin karşısına biri çıkacak. Daha az sms'i alan gidecek.

İnşallah Serenay 1.olur da Merve'nin karşısına Almeda'yı koyar ve Almeda gider. :)
Geçen hafta böyle detaylı anlatmamıştın. Şimdi anladım. :)

@Harunnn60 aynen hep turabiyi abartıyorlar fragmanlarda falan ünlülerde de anılı biraz abartıyorlar turabi kadar olmasa da acun turabi anıl finali yapmayı düşünüyor bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...