Maskeli Fedai
Favori Üye
Turabi yine gecen sene ki gibi doğru karar vermiş.Gecen sene Akin gitti ada karıştı akin kızlarla birlikteydi simdi hakan aynısını yapıyor @sokak sanati
Gorende resmi bir şey sanacak adamlar yanlış yapmış hem 15 olsa ne 16 olsa ne Berna 15 kazanmış oy atmayayim mi diyecekler)))@beyazsoy olsun izle sen@sokak sanati berna geçen hafta listede 11 oyuna çıkmış 8 ini kazanmış olarak görünüyordu şu anda 5 oyuna daha çıktı 3 ünü kazandı 16 da 11 olması gerekirken 15 de 10 gözüküyor yanlış işte acunn.com istatistiği inanmayın şunlarasöleyim mi kimin kazandığını
Bir deyim var yazarsam banlanirimTurabi yine gecen sene ki gibi doğru karar vermiş.Gecen sene Akin gitti ada karıştı akin kızlarla birlikteydi simdi hakan aynısını yapıyor@sokak sanati
Yanlışlık olmuştur . her yerde olur böyle şeyler@beyazsoy yapmıcaklar işte insanlara yanlış bilgi veriyorlar
Ne kadar üzüldüm anlatamamÇok erken başlamış. başını kaçırdım.
Ben kimseyi körü körüne desteklemem.Midemi bulandırıyorsa yaptığı yanlışlar çekilirim.@olizvel Hakan'ı desteklemeyi bıraktın mı helal
Bu kadar ciddiye alma ya yapmasalar ne olacak. Extra bilgi veriyorlar iste@beyazsoy her zaman yapıyorlar bunu becemicekseler yapmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?