Etme bulma dünyası sizin kizlariniz hepsi ıskartayken duygu elemek komedi gibi )))İyi oldu gönüllülerin kaybetmesi beyazsoy! Duygu'ya yapılan bu haksızlık hiç unutulmayacak. Hiç bir zaman!!
Etme bulma dünyası sizin kizlariniz hepsi ıskartayken duygu elemek komedi gibi )))İyi oldu gönüllülerin kaybetmesi beyazsoy! Duygu'ya yapılan bu haksızlık hiç unutulmayacak. Hiç bir zaman!!
Turabi sağlam adam ne olduğu belli yani. Ne kızsın.
Oynamazsa kilo veremez tabii doğal olarak. Bugün o takım arkadaşlarından geçinir yarın da takım arkadaşları ondan.
Bıktım artık şu çenenizden fragmanı bekliyorum.
Ama artistlik yapıp oyunu kaybetmesi laf atılmayacak gibi değildi kiSevdim bu yorumu.Aynen ama bazıları yediremeyip arkadan konuşuyor falan diyor bizde gülüyoruz.
Sen laf atma Turbo'ya bende susayım.
Valla diziyse aktörlerin hepsi oskarlık zira bence Hollywood yıldızları bile böyle ağlayamıyor.@Maskeli Fedai ben dizi de izliyorum senaryosu olan bir şeyi izlemem normal canım survivoru dizi olarak görüyorumsenaristCUN ILICALI
Acun bu kadar iyi senoryo yazıyor bir dizi tuttursun artik)))Bak tekrar söylüyorum Acun kendini yirtsa bile bu kadar senaryo yazamaz.Oyuncuların ayakları pert oluyor sakatlaniyorlar.Hangi oyuncu kendisine zarar gelmesini ister @eskici sacmalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?