Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fazla gideceğini sanmam elenebilir belli olmaz sms te güçlü olduğunu düşünmüyorum
2012'de smste gayet güçlüydü.Bu senede belki sadece bu hafta smste düşük olabilir.Çünkü insanlar performansını tam göremedi.Bugün çok iyiydi ama yani Turabi ve Hilmicem kalleşlik yapmazlarsa Begüm bu hafta elenmez.

Ünlülerde Hakan-Merve Oflaz-Serenay-Doğukan ve Ahmet Dursun-Anıl-Merve Aydın-Pascal şeklinde bir gruplaşma olabilir gibi geldi bana fragmana bakarsak.

Ünlüler'de karışıyo Anıl'ı gördünmü @beyazsoy adamın ağırlığını koycak galiba

2 Merve'mi kavga ediyodu onu anlıyamadım
Anilin ne ağırlığı olacak o anca tek başınayken konuşur milletin arasında tirsar))) erkek adam bir kez kavga eder be)))

Fragman bomba gözüküyor ünlüler ayrışmaya başladıklarına göre oyunu kaybediyorlar hadi bakalım inşallah.

Anilin ne ağırlığı olacak o anca tek başınayken konuşur milletin arasında tirsar))) erkek adam bir kez kavga eder be)))
O da olur be abisi herşey yavaş yavaş kavga edicek adamda yokki adada bütün kavga edicek adamlar karşı tarafta

Kimler elendi şimdiye kadar?
Eleme yok Ömer oyunu ünlüler aldı Ada Konseyi Oldu Gönüllülerden ençok isimi çıkan Duygu oldu Sms'de birinci olan Duygu'nun Sms'deki rakibini belirliyecek

Ünlülerde Hakan-Merve Oflaz-Serenay-Doğukan ve Ahmet Dursun-Anıl-Merve Aydın-Pascal şeklinde bir gruplaşma olabilir gibi geldi bana fragmana bakarsak.
Merve Oflaz sacmaliyor bence ya.Hakan da arkadasi diye mecbur yaninda suruklenecek.Ben hic hoslanmadim bu durumdan.Oyun sirasinda senin kilon az oynama istersen dediler tamam dedi.Hic sesini cikarmadi.Adada Hakan'a dert yaniyor.

yok aga ya sadece bi oyunu izledim bugün dünde 30 dakka izlemiştim evde izlemiyolar çok nadiren açabiliyorum yoksa burda ban yerim boş boş yorum yapanlar var
Ne izliyolarki sizinkiler Küçük Gelin mi
Bu hırbocular adamı deli eder

Allah razı olsun.

Ben vakit bulamıyorum izlemeye. Elenen olmamış daha iyi.

merveyle hakan ayrılmazlar eskiden de ittifark kurmuşlardı merve aslında şansa bala şampiyon oldu

Ne izliyolarki sizinkiler Küçük Gelin mi
Bu hırbocular adamı deli eder
aga bazen onu izliyolar da survivor ı açmıyolar hiç
haftada 1 gün falan olsa internetten izlerimde her gün oynuyor hayatta izleyemem anca fırsat bulursam

acun inşallah oyunlarına ilk haftadan başlayıp da duyguyu elemezsin

merveyle hakan ayrılmazlar eskiden de ittifark kurmuşlardı merve aslında şansa bala şampiyon oldu
Merve'nin grup çok az kişiydi.Sona Merve tek karşı gruptan 5 veya 6 kişiyle kalmıştı.Kişisel dokunulmazlıkları ala ala kazandı yarışmayı.O zaman hak etmişti ama bu sezon çok düşük performans gösteriyor şimdiye kadar.

aga bazen onu izliyolar da survivor ı açmıyolar hiç
haftada 1 gün falan olsa internetten izlerimde her gün oynuyor hayatta izleyemem anca fırsat bulursam
Acun 4 gün yaptı maşallah yakın 5-6 bile çıkarır bu gidişle
Küçük Gelin izliyomusun cidden sizinkiler izliyince bizimkilerde bazen bakıyor ama ben değiştiriyorum

arada kaynamıştı biraz ama hakanla diğerlerinin kapışması karşısında

Acun 4 gün yaptı maşallah yakın 5-6 bile çıkarır bu gidişle
Küçük Gelin izliyomusun cidden sizinkiler izliyince bizimkilerde bazen bakıyor ama ben değiştiriyorum
aga hayatta izlemem manyakmıyım ben
kumanda elime geçtiği an değiştiriyorum tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...