Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etiketle.

Yalnız dünkü olaydan sonra ben Hakan'ın yerinde olsam yarışmayı bırakırım.

Son da Hilmi'ye yazık oldu ama adam o kadar geriden geldi geçti.Gönüllülerin kızları niye böyle ben anlamadım amma korkmuşlar Merve'den.

Burada kzananı konuşmak istemeyenler var. Heyecanı kaçıyor diye bizde orada kimseyi sıkıntıya sokmadan konuşuyoruz.
@Cengo

Heyecanlandırıyor aksine benim için.

Burada kzananı konuşmak istemeyenler var. Heyecanı kaçıyor diye bizde orada kimseyi sıkıntıya sokmadan konuşuyoruz.
@Cengo

Heyecanlandırıyor aksine benim için.
Aynen ben önceden konuşmak istemiyorum.Ama ben hakkaten heyecanı kayebdiyorum.Burada konuşmayarak iyi yapmışsınız

Orada Özlem yerine Sahr aolsa yıkılyıor olurduk şimdi.ss
Sahra çok havalanmış ben pek bir şey göremedim yine sürekli ortamı geriyor hem kendisi diyor yarışma sırasında kavga etmeyelim ne olursa olsun diye hem de kendisini teselli edeni bile tersliyor.Yarışmada da Bozok'un dediği gibi gayet iyi basıyordu ayağını bahane etti bence.

Aynen ben önceden konuşmak istemiyorum.Ama ben hakkaten heyecanı kayebdiyorum.Burada konuşmayarak iyi yapmışsınız

Aynen. Kişisel düşünce tabi.

Nasıl düştüğünü sende gördün illa hasar almıştır.

Sahra'yı Survivor'dan sonra yakınen takip ettim çok iyi hazırlandı Survivor All Star için.
Hırslı kız ve bu yönü çok iyi.

Puahahhaha.
mqmaskeli fedai @Yiğitt ünlüler çok mız mız. Reis haklı.
@Reytinger

Acun'un geç de olsa Turabi'nin kışkırtıcı sevinçlerine dur demesi güzel. Ben oyun kaybedecem Turabi yanıma gelecek şebeklik yapacak valla geçirirdim bir tane.

Dün mesela Hakan kendine hakip olamayıp Turabi'ye vurabilirdi ve diskalifiye olurdu, adamın sevinçleri o kadar sinir bozucu.

Neyse akşam ünlülere başarılar umarım dokunulmazlığı alırlar.

Acun kocaman adama ayıp olmasın diye söylemedi demiştir. Zaten Hakan'ın hali ortada. Dokunsan ağlayacak gibiydi.
Hali her türlü tuyabi ağzıma ağzıma vurdu diyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...