Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bilim Ünlüler'i baştan beri tutuyom zaten arada Turabi'ye iyi diyodum hislerim belli değil.:F

Turabi hiç bir şekilde ona yardırmadı o kendisi başlattı konseyde. Turabi gülüyor gidişime diye bir başladı ve Hakan'da en az Turabi kadar kışkırttı yani.:X

Seda çok sempatik ama her an bir şeyler çıkar gibi hissediyorum bende. Duygu'nun destek için bağırması karşısında sinirlenmesi biraz yersizdi ve Merve ile bunu paylaşması.:(

Merve oflaz'ın döneminden yarışmacı. Hani Şu Kızlar Erkekler olan dönemde. Onun dışında bilgim yok benim.:X
Çok konuşuyor ya.:D

Bana da sempatik geldi de ondan sordum.Bu Duyguyla aralarında eskiden kalma bir şey mi var ? :D
Bir de bu senin Turabi'nin Hakan'la alıp veremediği ne niye taktı kafayı ? :D @sokak sanati

Bana da sempatik geldi de ondan sordum.Bu Duyguyla aralarında eskiden kalma bir şey mi var ? :D
Bir de bu senin Turabi'nin Hakan'la alıp veremediği ne niye taktı kafayı ? :D @sokak sanati

Evet çok sempatik. Eski görüntülerini izliyorumçok efsoymuş.:F
Duygu ile olan olay bu yarışta oldu. Daha öncekinde beraber değildi. Duygu 2013 yılında Seda 2010 yılında yarıştı. Burada bir oyunda tartışma yaşadılar. Duygu yine burnundan kıl aldırmadı Seda yarıştı olan oldu.:F
Hakan ile olan olay Donomik'e geldiklerinde 3 gün gezme tozma faslında bir kıl olma olayı olabilir. Pek sevimli sayılmaz Hakan. belkide eski yarışmasını izlemiştir oradanda bir ayar olunabilir ki ben eskiden beri bilirim Hakan'ı çok aşklı meşkli olayları kullandı ve sinir ediyordu beni.:(

Kesin değil dimi tahminin? :X çünkü Acun ödül oyunu var demişti.

Evet bu benim tahminim çünkü geçen ıl öyle oluyordu. Pazar dokunulmazlık oyunu ve konsey olurdu. Pazartesi ireysel dokunulmazlık ve ödül oluyordu.

Bu arada tüyo konusu diye bir konuşma açtık senide etikeyleyelim istersen.:X Konuşuyoruz orada da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...