Güzel ve eğlenceli sahnelerden olmuş.
Özlem de Serenay'ı ezdi ayrıca şu an Seda'nın ayağının sakat olduğunu biliyorsun.Yani bir ayağı düzelsinSerenay'ım yine harikaydı. Seda'yı ezdik. Cevabını almıştır umarım bazıları.
Duygu bitmiş kaç oyundur oynamıyor ki oynasa bizim işimize gelir çünkü güçsüz.
Yazık sana kendini böyle avut.Özlem de Serenay'ı ezdi ayrıca şu an Seda'nın ayağının sakat olduğunu biliyorsun.Yani bir ayağı düzelsin![]()
Kazanamıyorlar,inşallah bugün kazanır gönüllülerr,her zaman Ünlüler kazanıyor.Yine gonulluler falan kazanacak diyosunuz da belli mi olur, Pascal mesela Hasani yenebilir
Nerden biliyosun kazanamadiklariniKazanamıyorlar,inşallah bugün kazanır gönüllülerr,her zaman Ünlüler kazanıyor.![]()
İzlediğim zamanlarda ünlüler kazandı diye hatırlıyorum.Nerden biliyosun kazanamadiklarini
Ha sen onu diyosun evet ama bugun yine gonulluler kazanacak falan deniliyo, bende belli olmaz diyorumİzlediğim zamanlarda ünlüler kazandı diye hatırlıyorum.
İnşallah kazanıcak gönüllüler.Ha sen onu diyosun evet ama bugun yine gonulluler kazanacak falan deniliyo, bende belli olmaz diyorum
Yeni kural derken hangisinden bahsediyorsun.Kaybedenin etrafında dans etmemek miYeni kural güzel oldu,yapması gereken birşeydi,Gönüllüler son anda kaybetti,Hilmicem alıcaktı şanssızlık.![]()
Aynen.Yeni kural derken hangisinden bahsediyorsun.Kaybedenin etrafında dans etmemek mi![]()
Ne satışı ya.Satış diyorsun.ss
Ne satışı ya.Ama gıcığıma gitti.
![]()
Hakan'a yaptıkları.![]()
Ne bilim Ünlüler'i baştan beri tutuyom zaten arada Turabi'ye iyi diyodum hislerim belli değil.Turabi ile Hakan olayı tek taraflı değil. Hakan'da onu seçerek ve Turabi'yi yorumlayarak kaşınıyor biraz.![]()