Söylerim@beyazsoy tamam kardesim begüm zaten kazandigi bütün oyunlari atisla kazandi beceriyle kazandi diyelim tamam o zaman bakalim istatistiklere begüm son sirada cok becerikli ve zeki olmasina ragmen yani begüm haketmiyor bu kadar basit
@Harunnn60 @EFE UYSAL acun eleneni söyleyince bana söyler misiniz
valalhi tuyolar o yönde acunun haline bakınca hasan gidici adamin reytingleri gitti)))Merve kazancak bence @beyazsoy
Tm aga.@beyazsoy tamam kardesim begüm zaten kazandigi bütün oyunlari atisla kazandi beceriyle kazandi diyelim tamam o zaman bakalim istatistiklere begüm son sirada cok becerikli ve zeki olmasina ragmen yani begüm haketmiyor bu kadar basit
son oyunlarda performansını artırdı zaten başta dökülüyordu performans isteyen oyunları kaybetti beceri isteyen oyunları kazandı. yeri geldi 3 kıza tek başına yarıştı hepsini gömdü))) uzun kizlarin hızlı olanına rastlamadım geçen duygu bal vardı kız rezil oldu gitti bu zamana kadar manken bir kızın finale kaldığı oldu mu demek ki Begümun farklı bir özeliği var@beyazsoy tamam kardesim begüm zaten kazandigi bütün oyunlari atisla kazandi beceriyle kazandi diyelim tamam o zaman bakalim istatistiklere begüm son sirada cok becerikli ve zeki olmasina ragmen yani begüm haketmiyor bu kadar basit
şans diye bir şey yoktur yetenek ve zeka vardır))) merve de ikisi de yok ne yaparsın ))))Sonuncu olan Begüm, şansla nereye kadar gideceksin?