Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayanlar yarıştığı için beceri oyunları konulmuş.​
İyi de bir kez konulur, 2 kez konulur. Dün beceri konuldu bugün de parkur olsun.

beyler Acun neden begumu korusun finali hasan turabi oynaması reytingleri patlatır reklama reklam demez niye begumu korusun

herkes biliyor Begüm gözü kapalı olunca oynayamiyor kız korkuyor yükseklik korkusu da var. son oyun begume gore kesinlik değildi ama hasana gore de değildi hasan zaten gözü açık hata yapıyor gözü kapalı hayli hayli hata yapıyor ama adam 5 e 6 yı ısrarla sokar mi yahuu olmuyorsa bırak diğerleri dene Begüm de 3. oyunda takıldı gitti bıraktı sonra en son soktu ama hasan bunu bike dusunemiyor

@beyazsoy tamam kardesim begüm zaten kazandigi bütün oyunlari atisla kazandi beceriyle kazandi diyelim tamam o zaman bakalim istatistiklere begüm son sirada cok becerikli ve zeki olmasina ragmen yani begüm haketmiyor bu kadar basit :D
@Harunnn60 @EFE UYSAL acun eleneni söyleyince bana söyler misiniz :D

Turabi ne diyon yine. Asabımı bozma televizyonu yeni aldım kırdırtma bana.

@beyazsoy tamam kardesim begüm zaten kazandigi bütün oyunlari atisla kazandi beceriyle kazandi diyelim tamam o zaman bakalim istatistiklere begüm son sirada cok becerikli ve zeki olmasina ragmen yani begüm haketmiyor bu kadar basit :D
@Harunnn60 @EFE UYSAL acun eleneni söyleyince bana söyler misiniz :D
son oyunlarda performansını artırdı zaten başta dökülüyordu performans isteyen oyunları kaybetti beceri isteyen oyunları kazandı. yeri geldi 3 kıza tek başına yarıştı hepsini gömdü))) uzun kizlarin hızlı olanına rastlamadım geçen duygu bal vardı kız rezil oldu gitti bu zamana kadar manken bir kızın finale kaldığı oldu mu demek ki Begümun farklı bir özeliği var

Kime üzüleceğimi şaşırdım.

Merve'yi mi ağlayacağım yoksa Hasan'a mı?

LAN yazık oldu be 2 hakeden kişi SMS de olurmu böyle bişey sinir olmamak elde değil Hasan gidici galiba diyecek söz yok.

Begüm finale çıkması inanılır gibi değil Acun oyunları öyle bir ayarlıyoki Kuralları değiştiriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...