legolas9900
Favori Üye
Begüm becerikli kiz eger buraya kadar gelip kazaniyorsa hak etmistir dahada tartismanin bi manasi yok
Acunun morali bozuk5 kişiler olay çıkmamış demek konsey çok heyecanlı gerçek zaten final 22:45de yarım saat reklama girecek reytingler bayağı artacak hasan ve merve aday en çok oy alan iki oyuncu ondan yapmış Acun
Evet finalde ayrı elemede ayrı finalde gözleri sayı yerleştirme vardı.@Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL nasil yani iki farkli oyun mu oynadilar
@beyazsoy begüme hakediyor diyorsan sadece gülerim ben buna ona göre hazirlanmis oyunlarda iyi olmasi cok normal eger begüm haketseydi belese kazandigi onlarca oyuna ragmen istatistiklerde sonuncu sirada olmazdi begum hic haketmiyor acik ve net inkar etme bunu bence
hasan gidecek biliyor reyting kaybı yaşanacak herkes hasan turabi finali bekliyordu en çok reytingi bu ikili alacaktı Acun ona üzülüyorAcunun morali bozuk
Begüm cok iyi performans sergiledi , hasan batırdı.@Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL nasil yani iki farkli oyun mu oynadilar
@beyazsoy begüme hakediyor diyorsan sadece gülerim ben buna ona göre hazirlanmis oyunlarda iyi olmasi cok normal eger begüm haketseydi belese kazandigi onlarca oyuna ragmen istatistiklerde sonuncu sirada olmazdi begum hic haketmiyor acik ve net inkar etme bunu bence
yahu Begüm yetenekli ve adanın en zeki insanını oyunları hemen cozuyor merve ise hızlı hasan güçlü ucu de bu özeliklerinden dolayı hakediyor. kız zekasıyla ve çabuk öğrenme yeteneğiyle geldi. herşey kaba güç değil. öyle olsa hasan her yarışmada hata yapamazdı. Begüm siyasi deyimle soft power))))@Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL nasil yani iki farkli oyun mu oynadilar
Bayanlar yarıştığı için beceri oyunları konulmuş.Son 5-6 oyundur şans, beceri oyunları Begüm için mi konuyor?
Şu an İstatistiklerde üst sıralarda olan Merve ve Hasan, kaybettiği oyun kazandığı oyunu 2'ye katlayan Begüm finalde.
Begüm topu düşürüyor Acundan çıt yok Yemin ediyorum. Mervenin eli kaysa Merve takıldı diyecek adam.
Mervenin becerisi yok bu bilindik bir şey. Son oyun da Begüm için konulmuştu. Ama aynı oyunda Merve tam 3 kez dokunulmazlık kazanmıştı.
Neyse Acun Begüme çalış sen.
Çok koydu ya. Ama Hasan ve Merve'ye müstehak, bu kadar beceriksizlik olamaz.@sürgünüm Turabiye dolu hakaret etti dedikodusunu yaptı karşı takımla bırak Turabi sevinsin