Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begüm becerikli kiz eger buraya kadar gelip kazaniyorsa hak etmistir dahada tartismanin bi manasi yok :)

@Harunnn60 @Maskeli Fedai @EFE UYSAL nasil yani iki farkli oyun mu oynadilar :D
@beyazsoy begüme hakediyor diyorsan sadece gülerim ben buna ona göre hazirlanmis oyunlarda iyi olmasi cok normal eger begüm haketseydi belese kazandigi onlarca oyuna ragmen istatistiklerde sonuncu sirada olmazdi begum hic haketmiyor acik ve net inkar etme bunu bence :D

@beyazsoy begüme hakediyor diyorsan sadece gülerim ben buna ona göre hazirlanmis oyunlarda iyi olmasi cok normal eger begüm haketseydi belese kazandigi onlarca oyuna ragmen istatistiklerde sonuncu sirada olmazdi begum hic haketmiyor acik ve net inkar etme bunu bence :D
Evet finalde ayrı elemede ayrı finalde gözleri sayı yerleştirme vardı. :D

Begüm cok iyi performans sergiledi , hasan batırdı.

En çok zoruma giden Turabi ve Hilmicem'in birlikte olup Hasan'ın arkasından gülerek konuşması oldu.

Son 5-6 oyundur şans, beceri oyunları Begüm için mi konuyor?

Şu an İstatistiklerde üst sıralarda olan Merve ve Hasan, kaybettiği oyun kazandığı oyunu 2'ye katlayan Begüm finalde.

Begüm topu düşürüyor Acundan çıt yok Yemin ediyorum. Mervenin eli kaysa Merve takıldı diyecek adam.

Mervenin becerisi yok bu bilindik bir şey. Son oyun da Begüm için konulmuştu. Ama aynı oyunda Merve tam 3 kez dokunulmazlık kazanmıştı.

Neyse Acun Begüme çalış sen.

yahu Begüm yetenekli ve adanın en zeki insanını oyunları hemen cozuyor merve ise hızlı hasan güçlü ucu de bu özeliklerinden dolayı hakediyor. kız zekasıyla ve çabuk öğrenme yeteneğiyle geldi. herşey kaba güç değil. öyle olsa hasan her yarışmada hata yapamazdı. Begüm siyasi deyimle soft power))))

Son 5-6 oyundur şans, beceri oyunları Begüm için mi konuyor?

Şu an İstatistiklerde üst sıralarda olan Merve ve Hasan, kaybettiği oyun kazandığı oyunu 2'ye katlayan Begüm finalde.

Begüm topu düşürüyor Acundan çıt yok Yemin ediyorum. Mervenin eli kaysa Merve takıldı diyecek adam.

Mervenin becerisi yok bu bilindik bir şey. Son oyun da Begüm için konulmuştu. Ama aynı oyunda Merve tam 3 kez dokunulmazlık kazanmıştı.

Neyse Acun Begüme çalış sen.
Bayanlar yarıştığı için beceri oyunları konulmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...