- Reaksiyon puanı
- 34,251
- Puanı
- 1,061
bim aram iyidir kedilerle bahçede 20-25 tane var
Profil fotodan belli. Aslında seni benim teyze kızıyla tanıṣtırmak gerek. Anlaṣırsınız.
bim aram iyidir kedilerle bahçede 20-25 tane var
isviçre pasaportu varsa olabilirProfil fotodan belli. Aslında seni benim teyze kızıyla tanıṣtırmak gerek. Anlaṣırsınız.
isviçre pasaportu varsa olabilir
yetti be kanal 7 fantezin seni yok etmesi için orduyu gönderiyorum
İkiniz de aynı kafadasınız. Yok Türkiyede o. O da Avrupalı istiyor pasaport için.
dörtlü olarak inşallah @serhatt ı yakalarlarBöyle orduya can kurban yaaaa
İkisi seni gebertecek haberin yok.bu ikisini @Yakamoz-Asi ile @Bully gebertecekmiş
unutmayın ki bana hiçbiri olmaz bu oyun yıllardır böyle oynanıyorİkisi seni gebertecek haberin yok.
Evettt o dizi hafta içine ya dönecek ya dönecek
Benim sıralamam
1-Damla
2-Aleyna
3-Aycan şeklinde olur
naptı da acaba kız telefon şifresini unuttu malum oğlan soyunmaya pek meraklı insanın aklına kötü şeyler geliyorHepsi bir sefer @xemrexxx 'ye pençe atsa Emre tanınmaz hale gelir.
Çıplak gördü zaar anadan üryan.naptı da acaba kız telefon şifresini unuttu malum oğlan soyunmaya pek meraklı insanın aklına kötü şeyler geliyor
Efecan'a yine haddini bildirir. Çok üstüne gitmişti onun 2016'da.Iyyyyy Semih miii
İkiniz de aynı kafadasınız. Yok Türkiyede o. O da Avrupalı istiyor pasaport için.
@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak @MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Daha önce attın bunu. Tekrara düşüyorsun artık@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak @MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Bunamış herif. .ss@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak @MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai