bim aram iyidir kedilerlebahçede 20-25 tane var
![]()
Profil fotodan belli. Aslında seni benim teyze kızıyla tanıṣtırmak gerek. Anlaṣırsınız.
bim aram iyidir kedilerlebahçede 20-25 tane var
![]()
isviçre pasaportu varsa olabilirProfil fotodan belli. Aslında seni benim teyze kızıyla tanıṣtırmak gerek. Anlaṣırsınız.![]()
isviçre pasaportu varsa olabilir![]()
yetti be kanal 7 fantezin seni yok etmesi için orduyu gönderiyorum![]()
İkiniz de aynı kafadasınız. Yok Türkiyede o. O da Avrupalı istiyor pasaport için.![]()
dörtlü olarak inşallah @serhatt ı yakalarlarBöyle orduya can kurban yaaaa![]()
![]()
Survivor'a yön veren
— Defneᵇᵏ🛡️ (@BatuhanShields1) November 7, 2024
Strateji adam Batuhan 🔥@acunilicali @tv8 @acunmedya @survivorturkiye #Survivor #BKFC #BatuhanKaracakaya @bkaracakayaaa pic.twitter.com/4bR8UBK7w1
dörtlü olarak inşallah @serhatt ı yakalarlar
Survivor'a yön veren
Strateji adam Batuhan 🔥@acunilicali @tv8 @acunmedya @survivorturkiye #Survivor #BKFC #BatuhanKaracakaya @bkaracakayaaa pic.twitter.com/4bR8UBK7w1
dörtlü olarak inşallah @serhatt ı yakalarlar
Survivor'a yön veren
İkisi seni gebertecek haberin yok.
unutmayın ki bana hiçbiri olmazİkisi seni gebertecek haberin yok.![]()
Evettt o dizi hafta içine ya dönecek ya dönecek![]()
Benim sıralamam
1-Damla
2-Aleyna
3-Aycan şeklinde olur![]()
naptı da acaba kız telefon şifresini unuttu malum oğlan soyunmaya pek meraklı insanın aklına kötü şeyler geliyorHepsi bir sefer @xemrexxx 'ye pençe atsa Emre tanınmaz hale gelir.![]()
Yasmin Erbil pic.twitter.com/4HdZqd5Bzo
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) November 10, 2024
Çıplak gördü zaar anadan üryan.naptı da acaba kız telefon şifresini unuttu malum oğlan soyunmaya pek meraklı insanın aklına kötü şeyler geliyor![]()
Yasmin Erbil pic.twitter.com/4HdZqd5Bzo
— 𝓗𝓮𝓶𝓭𝓮𝓶 ❦ (@1hemdm) November 10, 2024
Survivor Kurtlar Sofrası pic.twitter.com/Q7A5tTiXhL
— Semih Öztürk (@OzturkSemih) November 10, 2024
Iyyyyy Semih miii@Dosi @Angelica
Bu üçlü kesin geliyor. Semih hele.yoksa asla paylaşımı olmuyordu Survivor hakkında farkında iseniz yıllardır
Survivor Kurtlar Sofrası pic.twitter.com/Q7A5tTiXhL
— Semih Öztürk (@OzturkSemih) November 10, 2024
Efecan'a yine haddini bildirir. Çok üstüne gitmişti onun 2016'da.Iyyyyy Semih miii
İkiniz de aynı kafadasınız. Yok Türkiyede o. O da Avrupalı istiyor pasaport için.![]()
@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak
Daha önce attın bunu. Tekrara düşüyorsun artık@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Bunamış herif. .ss@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai