Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak@MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışBeni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam![]()
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeeebu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz
@Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam![]()
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Beter et onu sok gözüne gözüne.Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam![]()
@xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Beter et onu sok gözüne gözüne.![]()
Tamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım![]()
![]()
Ben forumun her yerindeyimher yerde görürüm
![]()
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirlerTamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım![]()
------
Sokacammm benden kurtuluşu yokkkk![]()
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirler![]()
sen öyle sanŞansına küs halam yok babam tek çocuktu diğerlerine de ulaşamazsın![]()
sen öyle sanyazın o arabaya bindiğin teyzeler dahil hepsini kaydettim, zamanını bekliyorum
![]()
Sen bunu bırak da ne zaman açıklanacak bu yarışmacılar kardeşim. Acun Fener ile bozdu kafayı, unuttu Survivor'ı. Kasımın ortasına geldik daha bir tane resmi açıklama yok yarışmacılarla ilgilibu da 3 gün önce yurtdışına kaçmışinş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz
Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam![]()
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeee![]()
![]()
Masacre ile @Sherlock un Zeynep sultanını bol bol ağlatır gönderirler 2 ay içinde gibiSen bunu bırak da ne zaman açıklanacak bu yarışmacılar kardeşim. Acun Fener ile bozdu kafayı, unuttu Survivor'ı. Kasımın ortasına geldik daha bir tane resmi açıklama yok yarışmacılarla ilgili![]()