Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak @MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
Beni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam@The_Erinch bu sene semayı destekleyecekmiş ihtiyar kurt olarak @MasacRE @Bully @cookies @tekin @Royal Highness @RüzgarGülü @Dosi @Maskeli Fedai
bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmış inş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal HighnessBeni alt etmesi gerekecek, Sema'yı kimselere kaptırmam
Nerede işe yaramaz serseri çakal varsa hepsinin ortak bir noktada buluşma ismi var bilin bakalım kim?bu da 3 gün önce yurtdışına kaçmış inş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Ayyyy aldık emre keyfim yerindeeeebu da 3 gün önce yurtdışına kaçmış inş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness
Gebert onu ablam. @xemrexxx
Gebert onu ablam. @xemrexxx
Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam @xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Beter et onu sok gözüne gözüne.Onu bununla halledeceğim görmeye dayanamıyor nasılsa gözüne gözüne sokacam @xemrexxx @Yakamoz-Asi @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 130828
Bende dayanamıyorum ama onu da belirteyim. @xemrexxx ile birim bu konuda.
Beter et onu sok gözüne gözüne.
Tamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım
Ben forumun her yerindeyim her yerde görürüm
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirlerTamam senin gözlerini bağlarım paylaşırken yada sen forumda yokken paylaşırım
------
Sokacammm benden kurtuluşu yokkkk
Kız valla buradaki mesajlarını gün arkadaşlarına , teyzengile , halangile gösteririm seni edeplenmen için hemen 65 lik bir hacı ile evlendirirler
sen öyle san yazın o arabaya bindiğin teyzeler dahil hepsini kaydettim, zamanını bekliyorumŞansına küs halam yok babam tek çocuktu diğerlerine de ulaşamazsın
sen öyle san yazın o arabaya bindiğin teyzeler dahil hepsini kaydettim, zamanını bekliyorum
Sen bunu bırak da ne zaman açıklanacak bu yarışmacılar kardeşim. Acun Fener ile bozdu kafayı, unuttu Survivor'ı. Kasımın ortasına geldik daha bir tane resmi açıklama yok yarışmacılarla ilgilibu da 3 gün önce yurtdışına kaçmış inş. tutuklanır da bir daha survivora katılamaz @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Hobbit @12.Adam @MasacRE @Angelica @Royal Highness