Bence değil 😃Tamam işte Özgür’ün yazacağını düşünmemişti ve düelloya kaldığı için ağlıyor. Çünkü “ben hep Aleyna’yı yazacağım” dedikten sonra kendisini kurtarmak için Gizem yazdı çoğunluğa uyarak.
Bence değil 😃Tamam işte Özgür’ün yazacağını düşünmemişti ve düelloya kaldığı için ağlıyor. Çünkü “ben hep Aleyna’yı yazacağım” dedikten sonra kendisini kurtarmak için Gizem yazdı çoğunluğa uyarak.
Ben varsam rekor var demektir.
Gizem'i daha önceden de biliyoruz. Daha önceki 2 survivorunda da gördük ki kalabalık gruba yanlayıp parazit gibi takılıp gün doldurur. İlk kaybedilen oyunda zaten potada olacak.
Pınar ortalığı karıştırıyor, insanları dolduruyor falan da en azından düşündüğünü rahatlıkla dile getiriyor. Gizem gibi silik birini izlemektense Pınar'ı tercih ederim.
Yok abla ben genel manada diyorum. Eski yarışmacılar 6 aylık bir kıymete giriyor ya, onlara çok gülüyorum. Genel bir yorum yaptım. Mesela Survivor olmasa hayatımızda bunlar olmayacaktı. 😅
Tamam işte Özgür’ün yazacağını düşünmemişti ve düelloya kaldığı için ağlıyor. Çünkü “ben hep Aleyna’yı yazacağım” dedikten sonra kendisini kurtarmak için Gizem yazdı çoğunluğa uyarak.
Cennet mahallesi tam gazBence değil 😃
Önce Hilmi Cem sonra Batuhan. 😱 Şaka gibi kadro.Cennet mahallesi tam gazBu haberle aysunun elendiği kesinleşti macun ayşeyi mavi takıma verir maviler oylamada 7-7 ya da 8-6 çıkmaya devam eder sonra gelsin kaos@The_Erinch @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Aleyna yaşadı bir Sercana gider bir Yunus emreye bir Batuhanaaynı @serhatt ve @Emre Ozansoy fantezileri gibi ıssız adada oğlanlarla çevrili
Evlenmeseydi @Çiğdem'e bırakmazdım ama evlenince soğudum. :a
Aleyna ve Batuhan küsler.Cennet mahallesi tam gazBu haberle aysunun elendiği kesinleşti macun ayşeyi mavi takıma verir maviler oylamada 7-7 ya da 8-6 çıkmaya devam eder sonra gelsin kaos@The_Erinch @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Aleyna yaşadı bir Sercana gider bir Yunus emreye bir Batuhanaaynı @serhatt ve @Emre Ozansoy fantezileri gibi ıssız adada oğlanlarla çevrili
Seneye zaten adem, turabi, Anıl berk baki, hikmet garanti, Seda ve sema hep gelirAleyna ve Batuhan küsler.
Söylenenlere göre Sahra gidecekmiş. Son gelenler sözde son gelenler olacaktı ama şimdi bu ikilinin geleceği söyleniyor. Seneye Acun yine bu isimlerin yarısını geri getirir
Bana olmamış attın demek....Tamam işte Özgür’ün yazacağını düşünmemişti ve düelloya kaldığı için ağlıyor. Çünkü “ben hep Aleyna’yı yazacağım” dedikten sonra kendisini kurtarmak için Gizem yazdı çoğunluğa uyarak.
Bana olmamış attın demek....Tamam işte Özgür’ün yazacağını düşünmemişti ve düelloya kaldığı için ağlıyor. Çünkü “ben hep Aleyna’yı yazacağım” dedikten sonra kendisini kurtarmak için Gizem yazdı çoğunluğa uyarak.
Ne zamandır atmıyordum iyi geldi, stres atmış oldumBana olmamış attın demek....
Sen Batuhan’a yanaşır dedin diye küs olmaz dedimSeneye zaten adem, turabi, Anıl berk baki, hikmet garanti, Seda ve sema hep gelir
Aleyna ile Ayşe dee küs yani bu mantıkla o da gelemez
------
Bana olmamış attın demek....
------
Bana olmamış attın demek....
Ayşe kilolu hazırlanmadan geldiyse direkt potada olur zaten Seda ile yağmur da sevmiyor
Bu oğlan gelmez kaliteli çünkü.
Cennet mahallesi tam gazBu haberle aysunun elendiği kesinleşti macun ayşeyi mavi takıma verir maviler oylamada 7-7 ya da 8-6 çıkmaya devam eder sonra gelsin kaos@The_Erinch @Dosi @Zeyno @Carpe Diem @Yakamoz-Asi
Senin eve mi gelecek sankiBu oğlan gelmez kaliteli çünkü.
Para ihtiyacı var demek kiO kadar laftan sonra Acun gerçekten Batuhanı davet etmiş mi ya
Ayşe Poyraz’ların grubuna girecektir bence yazılmaz yine.Ayşe kilolu hazırlanmadan geldiyse direkt potada olur zaten Seda ile yağmur da sevmiyor
Senin eve mi gelecek sanki
------
Para ihtiyacı var demek ki
Abla sen öğrenirsin niye katıldığını bilgi sayfalarına sor bakalım.Galiba öyle
Seda ablam yolar onuAyşe Poyraz’ların grubuna girecektir bence yazılmaz yine.Dora ve Yasin’le de arası çok iyi…
Queen %80 le oynuyorGaliba öyle
Abla sen öğrenirsin niye katıldığını bilgi sayfalarına sor bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?