Durum bu kudur.Yemezler bu numaraları
Dur Atakan vatoz yakaladı insallah seni de vurur zıpkınla
------
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
------
Durum bu kudur.Yemezler bu numaraları
Dur Atakan vatoz yakaladı insallah seni de vurur zıpkınla
------
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
------
O zaman good night diyim yani ben en azından kudururum ama sen kudurukluktan çıkmıyon hiçDurum bu kudur.
Rüyana girer inş.O zaman good night diyim yani ben en azından kudururum ama sen kudurukluktan çıkmıyon hiç
Sahra diyorlar 😂@Angelica nın cia sayfaları poyraz ve nagihan fanları sevinecek diyor bu durumda sahra ya da aleyna gider
Rio ödülüne olabilecek en sıkıcı isimleri götürmüşler, reytingler yarın dibe vurursa şaşırmam.
Sahra gidici gibi. Umarım yanılırım. Bu durumda muhtemelen başka bir eleme olmaz, iki hafta önceki gibi 3 kişi arasında kaybeden bir sonraki hafta aday olur tekrar ama böyle olunca da heyecan falan kalmıyor.
Hain macun. SsSahra diyorlar 😂
Burada zaten atamamış o nedenle herhangi bir sorun olmaz eğer atsaydı ve oyunu kazansalardı o zaman sıkıntı olurdu. Asıl önemli olan geçen haftalarda Yağmur bir kural ihlali yapmıştı ve oyunu kazanmışlardı buna rağmen sayı iptal olmadı.
Rüyana girer inş.
Ya sahra sakatlıktan elendi ya da Pınar ile Aleyna arasına büyük bir kavga yaşandı Pınar elendi.
------
@xemrexxx acuna soyle agda reklami alip ogedayi oynatsin 🤣🤣
Sahra diyorlar 😂
Burada zaten atamamış o nedenle herhangi bir sorun olmaz eğer atsaydı ve oyunu kazansalardı o zaman sıkıntı olurdu. Asıl önemli olan geçen haftalarda Yağmur bir kural ihlali yapmıştı ve oyunu kazanmışlardı buna rağmen sayı iptal olmadı.
Ben de hep @Dosi ye diyorum konunun zemini sağlam değil @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy a dokunsan yuvarlanıyorlar @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk @offensive @Zeyno
Ben de hep @Dosi ye diyorum konunun zemini sağlam değil @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy a dokunsan yuvarlanıyorlar @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk @offensive @Zeyno
Lo Sahra @serhatt gibiymiş maskesi düşünce parayı aman kocayı kaptırmamak için yarışmadan çekildi @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Carpe Diem @Hobbit @dreamy @The_ErinchKaṣınanı kaṣırlar Nagi dikkat et
Böylesi kepazelikler senin kalemin benim değil.Lo Sahra @serhatt gibiymiş maskesi düşünce parayı aman kocayı kaptırmamak için yarışmadan çekildi @Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Carpe Diem @Hobbit @dreamy @The_Erinch
Queen in semtleri bile seni döverBöylesi kepazelikler senin kalemin benim değil.
O semtlere gömerler onu.
Sen mi gııı oO semtlere gömerler onu.
Survivor ın milföy ablası için ne düşünüyonKaṣınanı kaṣırlar Nagi dikkat et