Durum bu kudur.Yemezler bu numaraları
Dur Atakan vatoz yakaladı insallah seni de vurur zıpkınla
------
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
------
Durum bu kudur.Yemezler bu numaraları
Dur Atakan vatoz yakaladı insallah seni de vurur zıpkınla
------
☝️☝️☝️☝️☝️☝️
------
O zaman good night diyim yani ben en azından kudururum ama sen kudurukluktan çıkmıyon hiçDurum bu kudur.![]()
Rüyana girer inş.O zaman good night diyim yani ben en azından kudururum ama sen kudurukluktan çıkmıyon hiç
Sahra diyorlar 😂@Angelica nın cia sayfaları poyraz ve nagihan fanları sevinecek diyor bu durumda sahra ya da aleyna gider![]()
Rio ödülüne olabilecek en sıkıcı isimleri götürmüşler, reytingler yarın dibe vurursa şaşırmam.![]()
Sahra gidici gibi.Umarım yanılırım. Bu durumda muhtemelen başka bir eleme olmaz, iki hafta önceki gibi 3 kişi arasında kaybeden bir sonraki hafta aday olur tekrar ama böyle olunca da heyecan falan kalmıyor.
Hain macun. SsSahra diyorlar 😂
Burada zaten atamamış o nedenle herhangi bir sorun olmaz eğer atsaydı ve oyunu kazansalardı o zaman sıkıntı olurdu. Asıl önemli olan geçen haftalarda Yağmur bir kural ihlali yapmıştı ve oyunu kazanmışlardı buna rağmen sayı iptal olmadı.
Rüyana girer inş.![]()
Ya sahra sakatlıktan elendi ya da Pınar ile Aleyna arasına büyük bir kavga yaşandı Pınar elendi.
------
@xemrexxx acuna soyle agda reklami alip ogedayi oynatsin 🤣🤣
Sahra diyorlar 😂
Burada zaten atamamış o nedenle herhangi bir sorun olmaz eğer atsaydı ve oyunu kazansalardı o zaman sıkıntı olurdu. Asıl önemli olan geçen haftalarda Yağmur bir kural ihlali yapmıştı ve oyunu kazanmışlardı buna rağmen sayı iptal olmadı.
Ben de hep @Dosi ye diyorum konunun zemini sağlam değil @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy a dokunsan yuvarlanıyorlar
Ben de hep @Dosi ye diyorum konunun zemini sağlam değil @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy a dokunsan yuvarlanıyorlar@Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @batuhankaralar @Hobbit @ozmoturk @offensive @Zeyno
Lo Sahra @serhatt gibiymiş maskesi düşünce parayı aman kocayı kaptırmamak için yarışmadan çekildiKaṣınanı kaṣırlar Nagi dikkat et![]()
Böylesi kepazelikler senin kalemin benim değil.Lo Sahra @serhatt gibiymiş maskesi düşünce parayı aman kocayı kaptırmamak için yarışmadan çekildi![]()
@Dosi @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Carpe Diem @Hobbit @dreamy @The_Erinch
Queen in semtleri bile seni döverBöylesi kepazelikler senin kalemin benim değil.![]()
O semtlere gömerler onu.
Sen mi gııı oO semtlere gömerler onu.![]()
Survivor ın milföy ablası için ne düşünüyonKaṣınanı kaṣırlar Nagi dikkat et![]()