Sana karşı modum bu.Her türlü Aleyna denen sarı anakondadan daha iyi olduğu kesin.
The Challenge izlemediğini çok belli ediyorsun İsot.
Sana karşı modum bu.Her türlü Aleyna denen sarı anakondadan daha iyi olduğu kesin.
The Challenge izlemediğini çok belli ediyorsun İsot.
İnşallah hayatına Aleyna gibi bir kadın girer İsot. (Bu sana ettiğim bedduaların en büyüğü. )
Yine halkın iç sesi olmuş ablam @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @serhatt @offensive @Carpe Diem @The_Erinch @Hobbit @batuhankaralarİnşallah hayatına Aleyna gibi bir kadın girer İsot. (Bu sana ettiğim bedduaların en büyüğü. )
Bana uyar, beddua değil bir lütuf benim için.İnşallah hayatına Aleyna gibi bir kadın girer İsot. (Bu sana ettiğim bedduaların en büyüğü. )
Haklı vallaYine halkın iç sesi olmuş ablam @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @serhatt @offensive @Carpe Diem @The_Erinch @Hobbit @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 125469
Avucunu yalasın macun. Benim gibi kalitenin bu kalitesizlikle işi olmaz.
Teyze beğendin mi bıyıklıları sana popolarını göstermişler ama .Haklı valla
Teyze beğendin mi bıyıklıları sana popolarını göstermişler ama .
Kimden bahsediyor? Günlerce sosyal medyadan bile uzak olduğum için yarışmada ne oldu hiç bir fikrim yokYine halkın iç sesi olmuş ablam @Angelica @Dosi @Yakamoz-Asi @serhatt @offensive @Carpe Diem @The_Erinch @Hobbit @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 125469
Akın olsa ayılıp bayılırsın.Hiç beğenmedim
İşlerini bitirdin sanırım döndüğüne göre.Kimden bahsediyor? Günlerce sosyal medyadan bile uzak olduğum için yarışmada ne oldu hiç bir fikrim yok
Bugün özete yetişirsem bakarım. Yeni bölüme bi göz atacağım. Dizlerimde birikti haftanın günlerine yayacağım artık
Y. Emre ve Ogeday kavga etti, macun Y. Emre haksız dedi, onun dışında herkes ogesu haksız diyorKimden bahsediyor? Günlerce sosyal medyadan bile uzak olduğum için yarışmada ne oldu hiç bir fikrim yok
Bugün özete yetişirsem bakarım. Yeni bölüme bi göz atacağım. Dizlerimde birikti haftanın günlerine yayacağım artık
İnşallah @serhatt ve Aleyna’yı da ata atarak uzaklaşırAkın olsa ayılıp bayılırsın.
------
İşlerini bitirdin sanırım döndüğüne göre.
Atın altında kalasıca. .ssY. Emre ve Ogeday kavga etti, macun Y. Emre haksız dedi, onun dışında herkes ogesu haksız diyor
------
İnşallah @serhatt ve Aleyna’yı da ata atarak uzaklaşır
Hiç beğenmedim
Kimden bahsediyor? Günlerce sosyal medyadan bile uzak olduğum için yarışmada ne oldu hiç bir fikrim yok
Kuz meloş bu cia ne demek istemiş olay Nagi Queen ile mi ilgili, kraliçenin yolduğu Sahra mı elendi, yoksa Nagi potaya Aleyna’yı mı attı, batuş geldiği için Aleyna ya sa Poyraz la da bişiler olmuş olabilir sen öğreniverAkın olsa ayılıp bayılırsın.
------
Akın olsa ayılıp bayılırsın.
------
Teorilere bak sen. Ulan gene ne yaptın ettin , denklemin içine düştün? @AngelicaKuz meloş bu cia ne demek istemiş olay Nagi Queen ile mi ilgili, kraliçenin yolduğu Sahra mı elendi, yoksa Nagi potaya Aleyna’yı mı attı, batuş geldiği için Aleyna ya sa Poyraz la da bişiler olmuş olabilir sen öğreniver
Queen yarışmanın realtiysini ayakta tutuyor hilmicem-atakan-batuhan bu takımda olursa maviler peş peşe elenir hiç reytingleri yokTeorilere bak sen. Ulan gene ne yaptın ettin , denklemin içine düştün? @Angelica
YouTube açıp görüşlerini paylaşsana.Queen yarışmanın realtiysini ayakta tutuyor hilmicem-atakan-batuhan bu takımda olursa maviler peş peşe elenir hiç reytingleri yok
aslında bence artık fav10 un youtube kanalı olmalı reyting ve program yorunmlasak rekor kırar @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @Aserat @Carpe Diem gacıları aynı masada oturup program yorumladığını düşünsene arada sıvama için seni ve @Sherlock u ; dış haberler için @Dosi ve @Yakamoz-Asi de konuk alırız al sana her bölüm 2 milyon izlenmeYouTube açıp görüşlerini paylaşsana.
Harika fikir. Ama ben @Sherlock ile yapamam o ya gelmez ya da sonuna yetişir.aslında bence artık fav10 un youtube kanalı olmalı reyting ve program yorunmlasak rekor kırar @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @Aserat @Carpe Diem gacıları aynı masada oturup program yorumladığını düşünsene arada sıvama için seni ve @Sherlock u ; dış haberler için @Dosi ve @Yakamoz-Asi de konuk alırız al sana her bölüm 2 milyon izlenme