Seda tamam da Poyraz'ın ne kötülüğünü be gördün.esas kötüler seda ve poyraz yani diğerleri patlıyor en azından bunlar alttan alta yürütüyor gemileri...
onların enerjisi @Maskeli Fedai ve @serhatt ın umrunda sadece
ayol y.emre yi kışkırtarak bu noktaya gelinen olayları o başlattı beSeda tamam da Poyraz'ın ne kötülüğünü be gördün.Adamın bir tek kanatları eksik.
Poyraz nasıl olayları başlatabilir ? Yuh yani.onların enerjisi @Maskeli Fedai ve @serhatt ın umrunda sadecebanane
------
ayol y.emre yi kışkırtarak bu noktaya gelinen olayları o başlattı bealeynayı zaten alttan alta herkese kötülüyor
Cevabı konseydeAleyna’yı dövmüş olabilir.
Diğerleri sevinir. En güçlü isim gitti
Ne yapıyorsa doğru yapıyordur Poyraz'ımız.ayol y.emre yi kışkırtarak bu noktaya gelinen olayları o başlattı bealeynayı zaten alttan alta herkese kötülüyor
Ne sandın mikasa hanım yanılmaz.İyi tahmin Zeyno Nagi Aleynaya vurdu
KENDİSİNİ TARİF EDECEK KELİME BULAMIYORUM O KADAR BÜYÜK.EVET, ABARTILDIĞI KADAR VARMIŞ... TEK BİR KÖTÜ SÖZ BİLE SÖYLEMEDEN YILLARIN NAGİHAN'INI EVİNE POSTALADI...
SULTANLAR SULTANI...
Merakta kaldım.@Emre Ozansoy ne oldu çocuğum mmm boşlukda mı kaldın 😀😀
Gelişine vole çaktı Acun. Top ayağına oturdu derler ya. Hehh işte aynen öyle oldu.Nagehan survivordan resmen kovuldu.
Hahahaha. Kahkaha attım. Haklılık payı var. Ama bir Barış Murat Yağcı değil. Onun tayfa da çok acayipti. Tek baştan sona izlediğim Survivor o oldu. Tabi Corona sağ olsun mecbur kaldık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?