Bi ailesi, çocuğunu falan görüp geri mi gelir diyorsun. Bence gitti ya. Yanına Nefisede gitse keşke yılan bence o. Nasıl birinci olmuş hayret ediyorum. Her eleme günü kızın vukuatı var. Yada bana denk geliyor. Haftada 1 gün izliyorum birde ben.geçen sene Merve’yi döven Asena yarışmaya devam edip Merve kovulmuştu.
Nagihan’ın gittiğinden emin değilim o fragman sonrası. Biraz süre verip sonra devam eder belki.
Şunda kimseyi diskalifiye etmedi şimdi etmesi saçna olurBen ters köşe bekliyorum.
Gitti ya. Gitmese de bence Mustafa, Nagihan ve Nefiseye çok ciddi yaptırım lazım. Yoksa olacak şey değil. Bir pascal değil ama hiç belli olmaz sonrası.Şunda kimseyi diskalifiye etmedi şimdi etmesi saçna olur
Bence Poyraz, dora, Aleyna ya lazım kimse 1 günde delirmesi, acun youtube yorumlarını okuyabilirGitti ya. Gitmese de bence Mustafa, Nagihan ve Nefiseye çok ciddi yaptırım lazım. Yoksa olacak şey değil. Bir pascal değil ama hiç belli olmaz sonrası.
Nefise ne aga öyle.. Huuu, düşman başına Yarabbi. Birde bu kızı fanları sessiz ve derinden geliyor diye yazıyorlardı. Görmesem inanacam heeAbla dur ortalık karışık
------
Bence Poyraz, dora, Aleyna ya lazım kimse 1 günde delirmesi, acun youtube yorumlarını okuyabilir
geçen sene Merve’yi döven Asena yarışmaya devam edip Merve kovulmuştu.
Nagihan’ın gittiğinden emin değilim o fragman sonrası. Biraz süre verip sonra devam eder belki.
Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.Bi ailesi, çocuğunu falan görüp geri mi gelir diyorsun. Bence gitti ya. Yanına Nefisede gitse keşke yılan bence o. Nasıl birinci olmuş hayret ediyorum. Her eleme günü kızın vukuatı var. Yada bana denk geliyor. Haftada 1 gün izliyorum birde ben.
Fragmandaki sözleri diskalifiye olduğuna işaret bence
Bence gitti. Mustafa da haybeye gitti.Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.
“Bunun hiç tadını kaçırmadan” diyor yani onun gitmesini isteyecek. Kovmuş olsa tad bozulmuş olacak zaten.
Daha geçen sene o konseydeki itmeden daha kötü görüntüler gördük bir şey yapılmadı.
Link bozukŞunda kimseyi diskalifiye etmedi şimdi etmesi saçna olur
Ayyy sinirimi bozdun susLink bozuk
Kalbi bozuk olmasın. 😂😅😂😅Link bozuk
Şurada Sercan bile sempatik geldi.