TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

geçen sene Merve’yi döven Asena yarışmaya devam edip Merve kovulmuştu.

Nagihan’ın gittiğinden emin değilim o fragman sonrası. Biraz süre verip sonra devam eder belki.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and soo
geçen sene Merve’yi döven Asena yarışmaya devam edip Merve kovulmuştu.

Nagihan’ın gittiğinden emin değilim o fragman sonrası. Biraz süre verip sonra devam eder belki.
Bi ailesi, çocuğunu falan görüp geri mi gelir diyorsun. Bence gitti ya. Yanına Nefisede gitse keşke yılan bence o. :) Nasıl birinci olmuş hayret ediyorum. Her eleme günü kızın vukuatı var. Yada bana denk geliyor. Haftada 1 gün izliyorum birde ben. :)

• Güldürdün
Reactions: dreamy and xemrexxx
Bi ailesi, çocuğunu falan görüp geri mi gelir diyorsun. Bence gitti ya. Yanına Nefisede gitse keşke yılan bence o. :) Nasıl birinci olmuş hayret ediyorum. Her eleme günü kızın vukuatı var. Yada bana denk geliyor. Haftada 1 gün izliyorum birde ben. :)
Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.
“Bunun hiç tadını kaçırmadan” diyor yani onun gitmesini isteyecek. Kovmuş olsa tad bozulmuş olacak zaten.
Daha geçen sene o konseydeki itmeden daha kötü görüntüler gördük bir şey yapılmadı.
Fragmandaki sözleri diskalifiye olduğuna işaret bence

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Ben de ters köşe bekliyorum. Diskalifiye edilmiş olsa şu anki anketi yapmazdı bence. Nagihan'a ciddi bi yaptırım uygulanacaktır ama diskalifiye olmaz diye umuyorum. Olursa yazık olcak.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.
“Bunun hiç tadını kaçırmadan” diyor yani onun gitmesini isteyecek. Kovmuş olsa tad bozulmuş olacak zaten.
Daha geçen sene o konseydeki itmeden daha kötü görüntüler gördük bir şey yapılmadı.
Bence gitti. Mustafa da haybeye gitti.

• Okudum
Reactions: Dosi