TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Şurada Sercan bile sempatik geldi. :A
Keşke Turabide olsaydı dedim ya. Yazık Özgür de herkese yandan yandan baktı. Hakan bunlar kafayı yemiş dedi. Bence çok doğru. Kırmızı Takımı komple eleyip mavi ile devam edemiyor muyuz 😂

Keşke Turabide olsaydı dedim ya. Yazık Özgür de herkese yandan yandan baktı. Hakan bunlar kafayı yemiş dedi. Bence çok doğru. Kırmızı Takımı komple eleyip mavi ile devam edemiyor muyuz 😂
Kız reytingle devam etmez ki yarışma :A o denendi daha önce Seda-ogesu lider olan takım izlenmiyor :F

Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.
“Bunun hiç tadını kaçırmadan” diyor yani onun gitmesini isteyecek. Kovmuş olsa tad bozulmuş olacak zaten.
Daha geçen sene o konseydeki itmeden daha kötü görüntüler gördük bir şey yapılmadı.

Tamam işte tadını kaçırmadan git diyecek gönderecek bence bugün tüm sayfalar boşuna Nagihan demedi bence

O yok da olay da çok normal bölümlerin reytingleri az olur yani nefise Seda ile kavga etse ; Poyraz aleynayla vb. Kimse izlemez o olayları :F

Reyting kırmızı takımda
2020'yi izledin mi? :) Oradada Barış üstünden çok kavga oluyordu ama reyting alıyordu. Bilemiyorsun yani.

Bu arada bölümün başına baktım şuan Mustafa ne ara gaza gelmiş, orayı kesmişler ne oluyor be oğlum sana geleli daha 10 gün oldu 😂
------

Tüm erkekleride yenmiş olan gerçek bir şampiyon.
Ekli dosyayı görüntüle 125393

@xemrexxx
Kadrodan kimseyi tanımıyorum. Şaka mı bu :F :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
2020'yi izledin mi? :) Oradada Barış üstünden çok kavga oluyordu ama reyting alıyordu. Bilemiyorsun yani.

Bu arada bölümün başına baktım şuan Mustafa ne ara gaza gelmiş, orayı kesmişler ne oluyor be oğlum sana geleli daha 10 gün oldu 😂
------

Barışın SMS si vardı bu sene öyle bişi de yok :F

------

İzlemediğin bir sene olduğu için ama Özgür’ü tanıyorsun artık :A
Kızlardan biride Ahmet Dursun’un eski eşi. Onu da görmüşsündür illaki :A
------

Neyse 6 gibi güne başlayacağım. Uyumam gerek. Survivor’u bir gün full izledik sonuç ortada :A bundan dolayı uzak duruyordum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
------

Neyse 6 gibi güne başlayacağım. Uyumam gerek. Survivor’u bir gün full izledik sonuç ortada :A bundan dolayı uzak duruyordum :A
Kuz @MasacRE ile @Sherlock un geçen seneki sultanları Cansu, Nagi ye destek açıkladı bakalım kütükler Cansu sultanlarını mı seçecek Aleyna mı :X kıvırıp dursunlar şimdi :F :F

• Harika
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
------

Gerçek şampiyon Merve Oflaz. 🤘🥇