Keşke Turabide olsaydı dedim ya. Yazık Özgür de herkese yandan yandan baktı. Hakan bunlar kafayı yemiş dedi. Bence çok doğru. Kırmızı Takımı komple eleyip mavi ile devam edemiyor muyuz 😂Şurada Sercan bile sempatik geldi.
Keşke Turabide olsaydı dedim ya. Yazık Özgür de herkese yandan yandan baktı. Hakan bunlar kafayı yemiş dedi. Bence çok doğru. Kırmızı Takımı komple eleyip mavi ile devam edemiyor muyuz 😂Şurada Sercan bile sempatik geldi.
Kız reytingle devam etmez ki yarışma o denendi daha önce Seda-ogesu lider olan takım izlenmiyorKeşke Turabide olsaydı dedim ya. Yazık Özgür de herkese yandan yandan baktı. Hakan bunlar kafayı yemiş dedi. Bence çok doğru. Kırmızı Takımı komple eleyip mavi ile devam edemiyor muyuz 😂
Hayır Acun ona “Kendine hakim olamayacaksan yarışmayı bırak git” gibi bir soru yöneltecek.
“Bunun hiç tadını kaçırmadan” diyor yani onun gitmesini isteyecek. Kovmuş olsa tad bozulmuş olacak zaten.
Daha geçen sene o konseydeki itmeden daha kötü görüntüler gördük bir şey yapılmadı.
Bu kadın şampiyon bi de.Nefise ne aga öyle.. Huuu, düşman başına Yarabbi. Birde bu kızı fanları sessiz ve derinden geliyor diye yazıyorlardı. Görmesem inanacam hee
Kudurun @HobbitBu kadın şampiyon bi de.
10 kişinin izlediği Survivor’dan da anca böyle bir şampiyon çıkardıKudurun @Hobbit
Nefise hangi sezonun şampiyonu onu bile bilmiyorum. Sampiyon olduğunu bu seneki ilk bölümde öğrendim. Sen ne diyorsun. Nerenin şampiyonu.Kudurun @Hobbit
10 kişinin izlediği Survivor’dan da anca böyle bir şampiyon çıkardı
Nagi gitsin turabi gitsin bu sezonu da görürüz kaç kişi izlicekNefise hangi sezonun şampiyonu onu bile bilmiyorum. Sampiyon olduğunu bu seneki ilk bölümde öğrendim. Sen ne diyorsun. Nerenin şampiyonu.
Turabi bayağıdır yok zaten.Nagi gitsin turabi gitsin bu sezonu da görürüz kaç kişi izlicek
O yok da olay da çok normal bölümlerin reytingleri az olur yani nefise Seda ile kavga etse ; Poyraz aleynayla vb. Kimse izlemez o olaylarıTurabi bayağıdır yok zaten.
Tüm erkekleride yenmiş olan gerçek bir şampiyon.Nefise hangi sezonun şampiyonu onu bile bilmiyorum. Sampiyon olduğunu bu seneki ilk bölümde öğrendim. Sen ne diyorsun. Nerenin şampiyonu.
2020'yi izledin mi? Oradada Barış üstünden çok kavga oluyordu ama reyting alıyordu. Bilemiyorsun yani.O yok da olay da çok normal bölümlerin reytingleri az olur yani nefise Seda ile kavga etse ; Poyraz aleynayla vb. Kimse izlemez o olayları
Reyting kırmızı takımda
Kadrodan kimseyi tanımıyorum. Şaka mı bu
Barışın SMS si vardı bu sene öyle bişi de yok2020'yi izledin mi? Oradada Barış üstünden çok kavga oluyordu ama reyting alıyordu. Bilemiyorsun yani.
Bu arada bölümün başına baktım şuan Mustafa ne ara gaza gelmiş, orayı kesmişler ne oluyor be oğlum sana geleli daha 10 gün oldu 😂
------
İzlemediğin bir sene olduğu için ama Özgür’ü tanıyorsun artık2020'yi izledin mi? Oradada Barış üstünden çok kavga oluyordu ama reyting alıyordu. Bilemiyorsun yani.
Bu arada bölümün başına baktım şuan Mustafa ne ara gaza gelmiş, orayı kesmişler ne oluyor be oğlum sana geleli daha 10 gün oldu 😂
------
Vıttırıvızzık insanlarmış işte. Tırt bir sezon.İzlemediğin bir sene olduğu için ama Özgür’ü tanıyorsun artık
Kızlardan biride Ahmet Dursun’un eski eşi. Onu da görmüşsündür illaki
Kuz @MasacRE ile @Sherlock un geçen seneki sultanları Cansu, Nagi ye destek açıkladı bakalım kütükler Cansu sultanlarını mı seçecek Aleyna mı kıvırıp dursunlar şimdiİzlemediğin bir sene olduğu için ama Özgür’ü tanıyorsun artık
------
Neyse 6 gibi güne başlayacağım. Uyumam gerek. Survivor’u bir gün full izledik sonuç ortada bundan dolayı uzak duruyordum
Gerçek şampiyon Merve Oflaz. 🤘🥇İzlemediğin bir sene olduğu için ama Özgür’ü tanıyorsun artık
------
Neyse 6 gibi güne başlayacağım. Uyumam gerek. Survivor’u bir gün full izledik sonuç ortada bundan dolayı uzak duruyordum
Senin boyunun ölçüsünü ben alacağım az kaldı.