Kime benziyor kız Atoş?Atakan da +18 rollerde oynayan ünlü bir abiye benziyor , o açıdan bir cezbetmedi değil
neyse izle de röportaj vermeyi öğren 15 kocandan boşandın hep adliye çıkışı dilin boğazına kaçtı
Kime benziyor kız Atoş?Atakan da +18 rollerde oynayan ünlü bir abiye benziyor , o açıdan bir cezbetmedi değil
neyse izle de röportaj vermeyi öğren 15 kocandan boşandın hep adliye çıkışı dilin boğazına kaçtı
kız sen. de dış kapının dış mandalı olursunKime benziyor kız Atoş?
kız sen. de dış kapının dış mandalı olursunhttps://twitter.com/x/status/1818316796463841470
Yüzerek dövsün seni bu ikili
Immmm su da severim.Yüzerek dövsün seni bu ikili
Boğulasıca.ssImmmm su da severim.
Ay katılsın yoksa aç kalır ecünnü.Boğulasıca.ss
Neyse düşmanlara karşı halkımızın umudu Queen Nagi@The_Erinch @Angelica @Dosi @Hazem
https://twitter.com/x/status/1823083733655732516
Kızzzz bunda ne var sen evliyken de kaç kere gittinAy katılsın yoksa aç kalır ecünnü.
İsviçreye de beklerim Aleyna
Sen hem bekarken, hem evliyken verdin.
Aleyna yollu oldu.İsviçreye de beklerim Aleyna
İftira saatin gelmiş yine.
Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.İftira saatin gelmiş yine.
Cehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.
Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingillerCehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller
gitmesin mi diyoruz yani o zaman adı çıkınca inkar etmesinSanane istediği yere gider@serhatt
Cehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.
O dilini kopartırım senin hem benim gönlüm kapalı bir yere@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller
Valla @serhatt 'a var benim ofiste
Sanane istediği yere gider@serhatt
İnkar etmez bence.gitmesin mi diyoruz yani o zaman adı çıkınca inkar etmesin
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller
Kim????Valla @serhatt 'a var benim ofiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?