Kime benziyor kız Atoş?Atakan da +18 rollerde oynayan ünlü bir abiye benziyor , o açıdan bir cezbetmedi değil
neyse izle de röportaj vermeyi öğren 15 kocandan boşandın hep adliye çıkışı dilin boğazına kaçtı![]()
Kime benziyor kız Atoş?Atakan da +18 rollerde oynayan ünlü bir abiye benziyor , o açıdan bir cezbetmedi değil
neyse izle de röportaj vermeyi öğren 15 kocandan boşandın hep adliye çıkışı dilin boğazına kaçtı![]()
kız sen. de dış kapının dış mandalı olursunKime benziyor kız Atoş?![]()
Yüzerek dövsün seni bu ikili
Immmm su da severim.
Boğulasıca.ssImmmm su da severim.![]()
Ay katılsın yoksa aç kalır ecünnü.
Kızzzz bunda ne var sen evliyken de kaç kere gittinAy katılsın yoksa aç kalır ecünnü.![]()
İsviçreye de beklerim Aleyna
Sen hem bekarken, hem evliyken verdin.
Aleyna yollu oldu.İsviçreye de beklerim Aleyna![]()
İftira saatin gelmiş yine.
Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.İftira saatin gelmiş yine.![]()
Cehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.![]()
Bence müşteriye gitme vakti gelmiş.![]()
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingillerCehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.![]()
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller![]()
gitmesin mi diyoruz yani o zaman adı çıkınca inkar etmesinSanane istediği yere gider@serhatt
Cehennemin dibine gitme vakti geldi asıl.![]()
O dilini kopartırım senin hem benim gönlüm kapalı bir yere@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller![]()
Valla @serhatt 'a var benim ofiste![]()
Sanane istediği yere gider@serhatt
İnkar etmez bence.gitmesin mi diyoruz yani o zaman adı çıkınca inkar etmesin![]()
@Yakamoz-Asi size isviçreden birilerini bulsun cemile ablam bile bulmuştu kaldınız forumun başına ikiz dingiller![]()
Kim????Valla @serhatt 'a var benim ofiste![]()