RüzgarGülü
Favori Üye
Zaten Survivor yarışmadan çok yarışmacıları için izliyorum kaslı felan olanı var güzel olanı var afet olani varo gün şarkısından çok aleynayı methediyordun kesin bu yarışmadada aleynacıdır dedim
Zaten Survivor yarışmadan çok yarışmacıları için izliyorum kaslı felan olanı var güzel olanı var afet olani varo gün şarkısından çok aleynayı methediyordun kesin bu yarışmadada aleynacıdır dedim
her özelliği saydında yarışmacılarda varolması gereken bir yeteneği saymadın .Zaten Survivor yarışmadan çok yarışmacıları için izliyorum kaslı felan olanı var güzel olanı var afet olani var
Dedim ya yarışmacıları için izliyorum diyeher özelliği saydında yarışmacılarda varolması gereken bir yeteneği saymadın .
Kardeniz in halay performansını değerlendirmiş miydin @Yakamoz-Asi düğüne davet etmiş İsviçre’ye @serhatt @Angelica @12.AdamDedim ya yarışmacıları için izliyorum diye
Karadeniz'e gittim gördüm birine yaklaşmak istediğinde çok ters ters bakıyorlar . Yakamoz Asi düğüne İsviçre'ye mi çağırdıKardeniz in halay performansını değerlendirmiş miydin @Yakamoz-Asi düğüne davet etmiş İsviçre’ye @serhatt @Angelica @12.Adam
Kardeniz in halay performansını değerlendirmiş miydin @Yakamoz-Asi düğüne davet etmiş İsviçre’ye @serhatt @Angelica @12.Adam
Karadeniz'e gittim gördüm birine yaklaşmak istediğinde çok ters ters bakıyorlar . Yakamoz Asi düğüne İsviçre'ye mi çağırdı
Karadeniz'e gittim gördüm birine yaklaşmak istediğinde çok ters ters bakıyorlar . Yakamoz Asi düğüne İsviçre'ye mi çağırdı
Queen Nagi @serhatt ın erkekleri biçmişYani sadece dügüne cagirmam gelirse, bir yemek yenilir, konaklama falan ayarlanir, gezdiririz yani sorun yok.
Gelin sensen gelirim.Kardeniz in halay performansını değerlendirmiş miydin @Yakamoz-Asi düğüne davet etmiş İsviçre’ye @serhatt @Angelica @12.Adam
Benim erkoları göremedim?
Mavi kimlikleri var, 17-77 yaş aralığındalar işte senin kriterleri karşılıyorlarBenim erkoları göremedim?
Tip olarak karşılamaları önemli.Mavi kimlikleri var, 17-77 yaş aralığındalar işte senin kriterleri karşılıyorlar
kız sana sorsalar bu soruyu kararsızlıktan geberirdin benceTip olarak karşılamaları önemli.
Emoş program biteli iki ay oldu. Neden hala buradasın?kız sana sorsalar bu soruyu kararsızlıktan geberirdin bence
ay sanane be alamancı , git bernanın şarkısını dinle senEmoş program biteli iki ay oldu. Neden hala buradasın?
Cırtlak Nagihan yine 1. olamadı, sen ona yan.ay sanane be alamancı , git bernanın şarkısını dinle sen
aman sokakta 10 kişi çevirsen hepsi nagi Queen der Survivor için , şampilik çok önemli değilCırtlak Nagihan yine 1. olamadı, sen ona yan.
Murat ile Batuhan’ın yerini değiştirirdim sadece.kız sana sorsalar bu soruyu kararsızlıktan geberirdin bence
murat ın yanında hilmi bonus olarak gelir ama iyi düşünMurat ile Batuhan’ın yerini değiştirirdim sadece.
A o zaman işler değişir ayol.murat ın yanında hilmi bonus olarak gelir ama iyi düşün
Atakan da +18 rollerde oynayan ünlü bir abiye benziyor , o açıdan bir cezbetmedi değilMurat ile Batuhan’ın yerini değiştirirdim sadece.