Çarpık ödemiş gibisin. Nakit mi kartla mı? @serhatt
Çarpık ödemiş gibisin. Nakit mi kartla mı? @serhatt
Fotiyi kim çekti sanıyorsun.
Estetiğim yok çok şükür, ihtiyacım da yok.
Estetiğim yok çok şükür, ihtiyacım da yok.
Kimin ihtiyacı varmış görmek için aynaya bak pls.
Aaa erkek ararken @serhatt resmen hepsine sulanmışPoyraz yada Hakan ile yarışmadığı sürece Turabi parkura çıktığında kanal değiştiririm muhtemelen. Bu kadar itici bir insan ömrü hayatımda görmemişimdir muhtemelen.
------Aslan Ogeday.
------Yaman da fena sayılmaz. All Star sezonunda yarışması büyük talihsizlik olsa da açılır birkaç güne muhtemelen.
Aaa erkek ararken @serhatt resmen hepsine sulanmış
Aynen resmi açıklama yok da sence ne olur? Tahminini sormuştum.Resmi bir açıklama gelmedi bu yüzden tüm konuşulanlar sadece dedikodudan ibaret.
Ünlüler - All StarAynen resmi açıklama yok da sence ne olur? Tahminini sormuştum.
Aynen 2018 gibi olacak bence de. Nagi'm olursa ben de izlerim internetten geceleri yine. Ki olacaktır Acun asla kaçırmaz böyle en çok reytingli yarışmacıyı.Ünlüler - All Star
TV8'in sevilen yarışma programı 'Survivor All Star 2024' bu akşam yayın hayatına başlıyor.
Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ile Murat Ceylan'ın üstlendiği ve bu sezon 'All Star' konseptiyle ekrana gelecek olan yarışma programının bu seneki kadrosunda yer alan yarışmacılar şöyle:
Nagihan Karadere, Nihat Altınkaya, Ogeday Girişken, Aleyna Kalaycıoğlu, Sercan Yıldırım, Damla Can, Turabi Çamkıran, Yiğit Poyraz, Merve Aydın, Nefise Karatay, Doğukan Manço, Seda Ocak, Yasin Obuz, Sahra Işık, Gizem Memiç, Özgür Tetik, Furkan Kızılay ve Hakan Hatipoğlu , Begüm Yücetan, Berna Canbeldek, Yunus Emre Özden, Seda Aktuğlu, Ersin Korkut, Pınar Saka ve Bozok Gören.
Survivor All Star 2024, ilk bölümüyle bu akşam 20.00'de TV8'de!
Programın yeni sezonuyla ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...
Çok izlediğim program değil ama Turabi iyidir güzel şovmen@RüzgarGülü tahminen aleyna kalaycıoğlunu desteklemiştir
o gün şarkısından çok aleynayı methediyordun kesin bu yarışmadada aleynacıdır dedimÇok izlediğim program değil ama Turabi iyidir güzel şovmen