Merve açılmak için. Nagihan ın gitmesini bekliyormuş
Şutlanmasaydı görürdü.Ne mana Hürrem sultan bile finali görmemiş diğer kullar da görmese olur![]()
Forumun terzisi sensin eline veya metreyi al kaç cm miş bak bakalım?Queen i Üzme seco.ss
------
aaaa tüm tiktaklar toplanmış yunan survivorıunın erkeklerini değerlendiriyor ortak oyundan sonra neyse işin profu @serhatt ve @Emre Ozansoy konuya![]()
@Angelica @12.Adam @dreamy @Carpe Diem
Sapık bu çarpıkSen iyice cozuttun hee. 😳
Teyzen senin uşağın mı?teyzoş al şunu şuradandüellonun en önemli yerine geldik dikkatimi dağıtıyor.ss
Niye alayım haklı çocuk @Hobbit![]()
kız peki bunlar üçlü olarak ne yapıyorlar @serhatt ı niye çağırmamışlar ayıp etmişler
------
bu saatten sonra Sercan 4 sayı alamaz bence de yani yarışma gece 1 de biterse olabilir![]()
Ne bilim benn aaa![]()
Aleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.
Aleyna kraliçesi galiba Emre elenmeden elenmeyecekbu lafından dolayı çok dalga geçtiler ama Aleyna kalmaya devam etti
Damla’nın daha önce elenmesini istiyorum. Umarım performansa sonuncu olmaya devam edero da bir dahakine girsin potaya
![]()
Yanıt almış mı peki ?
@Angelica senün cia lar damla gitti diyor , ne diyorsun![]()
Zeynep e niye odaklısın 😱 biseksüel mi oldun gııı yoksa @serhatt ve @Carpe Diem ile takıla takıla 😱 @Zeyno @Dosi @12.Adam @offensive @ozmoturkHalille Zeynebe odaklıyım şuan survivor umrumda değill![]()
Manyahhhh bunlardan bahsediyorum beeeeeeeeZeynep e niye odaklısın 😱 biseksüel mi oldun gııı yoksa @serhatt ve @Carpe Diem ile takıla takıla 😱 @Zeyno @Dosi @12.Adam @offensive @ozmoturk