Gıcık oluyorum Aleynayasana naptı kız senin Maraş da yok yarışmada kime kış dedi Aleyna
Gıcık oluyorum Aleynayasana naptı kız senin Maraş da yok yarışmada kime kış dedi Aleyna
Sen iyice cozuttun hee. 😳Queen i Üzme seco.ss
------
aaaa tüm tiktaklar toplanmış yunan survivorıunın erkeklerini değerlendiriyor ortak oyundan sonra neyse işin profu @serhatt ve @Emre Ozansoy konuya @Angelica @12.Adam @dreamy @Carpe Diem
Sen iyice cozuttun hee. 😳
teyzoş al şunu şuradan düellonun en önemli yerine geldik dikkatimi dağıtıyor.ssGıcık oluyorum Aleynaya
teyzoş al şunu şuradan düellonun en önemli yerine geldik dikkatimi dağıtıyor.ss
kız peki bunlar üçlü olarak ne yapıyorlar @serhatt ı niye çağırmamışlar ayıp etmişlerNiye alayım haklı çocuk @Hobbit
bu saatten sonra Sercan 4 sayı alamaz bence de yani yarışma gece 1 de biterse olabilirREKLAM GİRDİ, ALEYNA ELENMEDİ BENCE…
O BİLGİYİ ALANLAR DA FRAGMANA GÖRE FİKİR YÜRÜTMÜŞ OLABİLİRLER…
kız peki bunlar üçlü olarak ne yapıyorlar @serhatt ı niye çağırmamışlar ayıp etmişler
------
bu saatten sonra Sercan 4 sayı alamaz bence de yani yarışma gece 1 de biterse olabilir
kız bak Sercan 7 erkeği eledi aleynaya elendi kadının fendi erkeği yendi mi yoksaNe bilim benn aaa
kız bak Sercan 7 erkeği eledi aleynaya elendi kadının fendi erkeği yendi mi yoksa
sen de katıl seneyeÖyle oldu valla inanılmaz
sen de katıl seneye
Sende katılacaksan, ablamı ikna ederim ben. 😅sen de katıl seneye
Naginin kanks'ı elenmiş. Ağlamış diyorlar senin için. @Angelica ablam emre ağlıyor dışarı çıkabilir miyiz diye izin istemiş.
Naginin kanks'ı elenmiş. Ağlamış diyorlar senin için. @Angelica ablam emre ağlıyor dışarı çıkabilir miyiz diye izin istemiş.
Biz ablam ile gidersek seni adada bırakıp kaçmayı düşünüyoruz..😅😅
ne mana Sercan çok bile kaldı performans tablosunda sondaNaginin kanks'ı elenmiş. Ağlamış diyorlar senin için. @Angelica ablam emre ağlıyor dışarı çıkabilir miyiz diye izin istemiş.
Biz ablam ile gidersek seni adada bırakıp kaçmayı düşünüyoruz..😅😅
nagi 40 yaşında sen 38 diyorsun profilinde daha süren var gibiYaşlı bir kadınım ben işim olmaz
Aaaa olur mu Queen'in gözyaşları sel olmuş gidiyor. Dayanamadı odaya kapattı sanırım kendisini.Ay niye ifşa ettin gizli olacaktı bu
ne mana Sercan çok bile kaldı performans tablosunda sonda
------
nagi 40 yaşında sen 38 diyorsun profilinde daha süren var gibi
Aaaa olur mu Queen'in gözyaşları sel olmuş gidiyor. Dayanamadı odaya kapattı sanırım kendisini.
Alem çok heyecanlı, Queen'in gözleri yaşlı. 😅😅😅
Aleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.Aleyna’ya kurulan kumpas Duygu Çetinkaya’ya yapılan ile yarışır. Aleyna’nın düştüğü durum çok üzücü, inşallah yarın potadan çıkabilir ama sanmıyorum.
Hilmicem benim için bu senenin hayal kırıklığı. Tüm imajını yitirdi gözümde. Atakan, potadan kaçmaya çalışan bir korkak olduğunu tekrar kanıtladı. Seda ve Damla’yı zaten biliyoruz. Beni şaşırtan Batuhan’ın tutumuydu, helal olsun.
Eurovison’da Nemo’nun kazandığını gördük, yarın da Aleyna’nın potadan çıktığını görsek… 🥺