Aaaa o beni korusun ayol. .ssAtakan sana sığınsın korursun sen
Aaaa o beni korusun ayol. .ssAtakan sana sığınsın korursun sen
Senin tercihin ne olurdu bilir kişi olarakAaaa o beni korusun ayol. .ss
kız bak @Carpe Diem in serkay ı ile @serhatt ın atakanı için kavga ediyorlarNiye şaşırdın her zaman olan bişiy bu
Bugün Nagim şov yaptı doğru dürüst izleyemedim. Yarın dışarda olmazsam özetten yakalarım
yunanlılarla oynanan oyunda Atakan ve yunus emre var Sercan ya da Aleyna elenmiş gibi yarın görücezAleyna’ya kurulan kumpas Duygu Çetinkaya’ya yapılan ile yarışır. Aleyna’nın düştüğü durum çok üzücü, inşallah yarın potadan çıkabilir ama sanmıyorum.
Hilmicem benim için bu senenin hayal kırıklığı. Tüm imajını yitirdi gözümde. Atakan, potadan kaçmaya çalışan bir korkak olduğunu tekrar kanıtladı. Seda ve Damla’yı zaten biliyoruz. Beni şaşırtan Batuhan’ın tutumuydu, helal olsun.
Eurovison’da Nemo’nun kazandığını gördük, yarın da Aleyna’nın potadan çıktığını görsek… 🥺
Senin için kavga edecek halleri yok ya.
Gökhan sondan birinci olmalıydı ankete oy verenler kör galiba.Senin tercihin ne olurdu bilir kişi olarak
Murat Özarı kim ya. Ne gibi bir vasfı var. Survivor ile alakası olmayan, 1,0,2 iddia programı ile tanınmış biri. Bana daha iyi argümanlar ile gelmen gerek. Murat herkese aynı. Zaman dolsun diye programa alınan biri. Ne vefat edicem. Sen bu paylaşıma kadar düştüysen beyin ölümün gerçekleşti demektir. 😅😅
Macun oyuncu takviyesinde dâhi geride kaldı bu sezon. Hilmi,Atakan,Sema üçlüsünden en iyi olabilecek Semaydı onu da adil olmayan şekilde şutladı. Atakan ve Hilmi de elinde patladı.. 😂😂 Nagihan'ı koruyacağım diye programı yok etti. Enkazını görmeye az kaldı. 😅Birleşmeden sonra ilgimi çekmemeye başlamıştı Atakan'ın potaya girmiş olması -üstelik performansı en düşük yarışmacı olarak 😄- sevindirdi. Geldiklerinden beri Hilmicem ile beraber vasat performanslarıyla pota yüzü görmeden buraya gelmeleri bile ilginçti.
Gökhan ı @Angelica beğeniyorSenin için kavga edecek halleri yok ya.
------
Gökhan sondan birinci olmalıydı ankete oy verenler kör galiba.
Hoşt be alın bunu elimde kalacak gırtlaklıcamMurat Özarı kim ya. Ne gibi bir vasfı var. Survivor ile alakası olmayan, 1,0,2 iddia programı ile tanınmış biri. Bana daha iyi argümanlar ile gelmen gerek. Murat herkese aynı. Zaman dolsun diye programa alınan biri. Ne vefat edicem. Sen bu paylaşıma kadar düştüysen beyin ölümün gerçekleşti demektir. 😅😅
selenadaki herif kıza senin Maraş marışın da kankasıydıGökhan kim ayol ne saçmalıyorsun yine
Allah seni ne yapmasın yaa manyahhhhhselenadaki herif kıza senin Maraş marışın da kankasıydı
İğrenççö.