Merve açılmak için. Nagihan ın gitmesini bekliyormuş
Şutlanmasaydı görürdü. Demek ki finale layık görülmüyorlar.Ne mana Hürrem sultan bile finali görmemiş diğer kullar da görmese olur
Forumun terzisi sensin eline veya metreyi al kaç cm miş bak bakalım?Queen i Üzme seco.ss
------
aaaa tüm tiktaklar toplanmış yunan survivorıunın erkeklerini değerlendiriyor ortak oyundan sonra neyse işin profu @serhatt ve @Emre Ozansoy konuya @Angelica @12.Adam @dreamy @Carpe Diem
Sapık bu çarpıkSen iyice cozuttun hee. 😳
Teyzen senin uşağın mı? Bas gitteyzoş al şunu şuradan düellonun en önemli yerine geldik dikkatimi dağıtıyor.ss
Niye alayım haklı çocuk @Hobbit
kız peki bunlar üçlü olarak ne yapıyorlar @serhatt ı niye çağırmamışlar ayıp etmişler
------
bu saatten sonra Sercan 4 sayı alamaz bence de yani yarışma gece 1 de biterse olabilir
Ne bilim benn aaa
Aleyna’nın elenmemesine sevindim, Sercan’ın ise elenmesine üzüldüm.
Aleyna kraliçesi galiba Emre elenmeden elenmeyecek bu lafından dolayı çok dalga geçtiler ama Aleyna kalmaya devam etti
Damla’nın daha önce elenmesini istiyorum. Umarım performansa sonuncu olmaya devam eder o da bir dahakine girsin potaya
Yanıt almış mı peki ?
@Angelica senün cia lar damla gitti diyor , ne diyorsun
Zeynep e niye odaklısın 😱 biseksüel mi oldun gııı yoksa @serhatt ve @Carpe Diem ile takıla takıla 😱 @Zeyno @Dosi @12.Adam @offensive @ozmoturkHalille Zeynebe odaklıyım şuan survivor umrumda değill
Manyahhhh bunlardan bahsediyorum beeeeeeeeZeynep e niye odaklısın 😱 biseksüel mi oldun gııı yoksa @serhatt ve @Carpe Diem ile takıla takıla 😱 @Zeyno @Dosi @12.Adam @offensive @ozmoturk
Kız bu @serhatt kılıklı da laf atmaya yer arıyorManyahhhh bunlardan bahsediyorum beeeeeeee
Ekli dosyayı görüntüle 127067