Survivor All Star 2024 Kadrosu Belli Oldu, Turabi Kadroda!

Ne varmis Turabi'de, herkese lafi konduruyor iste ne güzel

Aman bana ne hem Survivor'dan, yesinler birbirini herkes
İlk iki senesinde kendisini sevmiyordum. Sonra Kertenkele dizisinde oynuyordu bir sonraki yarışmasında nötr oldum hatta hafiften sevdim gibi ama geçen sene öyle paylaşımlar yapmıştıki yeniden gıcık kaptım
yarışmaya tekrar katılmak için tüm mesajlarını sildi

Ha yarışmada seyir keyfi veriyor o ayrı, bana göre kesinlikle gelmiş geçmiş en başarılı yarışmacı. Bu konusunuda açmıştım:

Acun Turabi’yi de yeniden getirir artık Survivor’a sjshkfs
Getirdi ✍🏻

Simdi övdün mü sevmiyormusun belli degil

Reactions: Dosi
Merve ve Sahra kankiydi ama şu an takipleşmiyorlar. Araları açılmış galiba. Ben yine Merve Aydını destekliyorum. Kız bir türlü istediğini alamadı, belki bu sene de alamayacak ama 2015 senesini düşününce onun kadar hak eden olmadı diye düşünüyorum.

SMS'siz de keyifli olacağını sanmıyorum. SMS olsun ama 2014-15-16-17 gibi bir sezon hiç olmadı. 2020 güzeldi ama o yıllar kadar değil. Güzel olmasının sebebi de karantinde mecbur izlememiz. Yoksa 2020 bildiğin şovdu
------

Z grubu programı ele geçirince kalitesi düştü malesef. Tiktokta aşk editleri ile sirecek bir program değil bu.

Bu arada yarışmacılar ilk açıklandığında ben bu sene sakatlık bahanesi ile elenen yarışmacılar olacaktır diye yazmıştım, @12.Adam hatta senle sohbetimiz oldu bu konuda.
Nihat ilk aklıma gelen isimdi, şimdi bir sayfa var genelde doğru analiz yapıyor. O da Nihat ve Turabi’nin katılmayacağını yazmış yada en başta gidilecek diye. Turabi için böyle bir durum söz konusu ise tamamen yarışmanın ses getirilmesi için bu özel yayına getirilmiştir ve onun için bu özel yayın yayınlanmıştır. Bakalım dedikleri gibi adaya gitmeme durumu olacak mı. Seyirci ile dalga geçmek olur bu. @baron @mesmeso @Yakamoz-Asi Banada çok uzak gelmiyor bu ihtimal.
Yedeklerden ses getirmiş diğer isimleri ikna işine girer Acun. Hilmicem’in dizisi çok yakında final yapar. Yeniden onun kapısını çalacaktır.

Uğur Pektaş’da zamanında güya katılacaktı sonra pat diye sakatlanıp ayrıldığı söylenmişti.
Bu sezon bence seyircileri kızdıracak çok hamle olacaktır.

Queen oyunlarla gerdeğe girecek demek ki 😂😂😂

Ya adam açıklama yapmıştı katılmıcam diye ben bunları anlamıyorum

Reactions: 12.Adam and Dosi
Acun çok acayip şeyler deneyebilir. İzleyene şimdiden kolaylıklar dilerim.
Turbo varsa izlemem.
O yoksada izleme (bunu her sene izleyen Survivor izleyicisi olarak söylüyorum) son senelerde baya azaltıp dokunulmazlıklara bakardım ama taaaa Türkiye Yunanistan zamanından bir kaç sene öncesine kadar çok sıkı takipçisiydim, hatta foruma üye olmamın sebebi Survivor ile ilgili yorum yazmam içindi

her sene yapılan haksızlıklarda soğudum yarışmadan.
Geçen sene hak eden kazandı ama yarışma çok kan kaybetti. Bu senede çok fazla bir etki beklemiyorum. Turabi varsa etkili olurdu, kendisini sevmesemde realitesi yüksek bir isim.

Spoiler gibi olmasın ama Survivor belli bir senaryoya göre gidiyor. Haberin olsun. Artık bunu yetkili kişilerden de duydugum için Acun yapımlarına eskisi kadar güvenemiyorum. (Yarışmalar için dedim. Dizilerinde bu durum yok.)

Reactions: Dosi
Bunu bilmeyen yok, seyirciler bundan dolayı uzaklaştı. Yarışmaları bir dizi olarak izliyoruz artık. Sen bana hep spoi ver

O Ses Türkiye ve Survivor izlediğim yarışmalarıydı.

Reactions: 12.Adam and Hobbit
Bunu bilmeyen yok, seyirciler bundan dolayı uzaklaştı. Yarışmaları bir dizi olarak izliyoruz artık. Sen bana hep spoi ver

O Ses Türkiye ve Survivor izlediğim yarışmalarıydı.
3 hafta öncesinden avakadolu bir yarışmacı vardı ya, onun birinci olacağı kesinleşmişti. O kadar diyeyim sana. Oy atanlar boşa atıyor 😅

Reactions: 12.Adam and Dosi
3 hafta öncesinden avakadolu bir yarışmacı vardı ya, onun birinci olacağı kesinleşmişti. O kadar diyeyim sana. Oy atanlar boşa atıyor 😅
Seyirci bunun bedelini ödetti ama Acun’a

Nefise şampiyonluğu haketti zaten ama eğer Nisa olayında bu kadar tepki olmasaydı erkek şampiyon çıkardı yine. Nefise gücü iyi ama seyircinin çok sevdiği biri değildi. Zaten Nisa “Acun abi bana kafana göre takıl istersen yarışma” gibi bir cümlede mevzuyu ifşa etmişti
Nagihan o olaya o kadar içerlendi Acun ona laf söyledi hak etmiyor gibisinden nasıl yeniden gelmeye ikna oldu. Umarım onada şampiyonluk sözü vermiştir
o kadın en azından hak ediyor.

Bu seneki spoi mevzuları sen bana yaz
izlemeden neyin ne olacağını bileyim
benimde eleme tahminlerim genelde tutuyordu

Reactions: 12.Adam