Barış Telli tek bacak ile katılan ilk yarışmacı oldu. Turabi’nin sakat olması bir engel değil. Cidden rahatsızlığı var mı bilemiyorumTurabi sakatsa nasıl katılabilir?
Barış Telli tek bacak ile katılan ilk yarışmacı oldu. Turabi’nin sakat olması bir engel değil. Cidden rahatsızlığı var mı bilemiyorumTurabi sakatsa nasıl katılabilir?
Dondurma reisKudurdu yine teneşir paklayacak bu gidişle@Yakamoz-Asi @The_Erinch @serhatt @Dosi @12.Adam @Emre Ozansoy
Bu yakışıklı olunca🤣
Ekli dosyayı görüntüle 124508
Seda doğal oy deposu tabi 2 ay falan kalmayı başarırsaAynı taraftayız
Nisa’nın sevenleri vardı. SMS şampiyonu o. Seda’da ikiside yok
O çene ile kalma ihtimali var ama performansı yoktu sanki. Aday olursa elenmesi kolaySeda doğal oy deposu tabi 2 ay falan kalmayı başarırsa
Kurşun atar , kurşun yerim…Yarışmada yer almak için önceki paylaşımlarından dolayı kendisine pek güvenemiyorum. Başarılı bir yarışmacı o ayrı ama bir çok paylaşımlarından dolayı bu kadroda en sevmediğim isim diyebilirim.
Macun evrim gibi onu da yapımın ajanı olarak içeri salar belkiO çene ile kalma ihtimali var ama performansı yoktu sanki. Aday olursa elenmesi kolay
Ne mana?Kurşun atar , kurşun yerim…
baya birbirine düşman isimleri bir araya getirmiş. SMS cidden yoksa Nagihan baya içinden geçer herkesinMacun evrim gibi onu da yapımın ajanı olarak içeri salar belki
@Sherlock diyordu ona sor.Ne mana?
baya birbirine düşman isimleri bir araya getirmiş. SMS cidden yoksa Nagihan baya içinden geçer herkesin
Yazan sensin sana sordum@Sherlock diyordu ona sor.
Anlamını bilmiyorum. 🤷Yazan sensin sana sordum
Turabi için kurşun atar kurşun yerim demiş oldun. Ben olumsuz yazdığım için, sende alıntı edip onu yazdın, bir nevi Turabime laf deme demiş oldunAnlamını bilmiyorum. 🤷
@Maskeli Fedai her an hortlayabilir turabi elden gidiyorsaTurabi için kurşun atar kurşun yerim demiş oldun. Ben olumsuz yazdığım için, sende alıntı edip onu yazdın, bir nevi Turabime laf deme demiş oldun@xemrexxx
Bence çoktan elden gitmiş@Maskeli Fedai her an hortlayabilir turabi elden gidiyorsa
Ah tamamen yanlış anladın ben senin yazdığın yoruma kurşun atar kurşun yerim dedim. 👇👇👇Turabi için kurşun atar kurşun yerim demiş oldun. Ben olumsuz yazdığım için, sende alıntı edip onu yazdın, bir nevi Turabime laf deme demiş oldun@xemrexxx
abi yarışmada başarılı olmazsa sağlık problemini bahane edecektir. Artık ne kadarı doğru bilemem. Yarışmada yer almak için önceki paylaşımlarından dolayı kendisine pek güvenemiyorum. Başarılı bir yarışmacı o ayrı ama bir çok paylaşımlarından dolayı bu kadroda en sevmediğim isim diyebilirim.
Yarışmada yer almak için önceki paylaşımlarından dolayı kendisine pek güvenemiyorum. Başarılı bir yarışmacı o ayrı ama bir çok paylaşımlarından dolayı bu kadroda en sevmediğim isim diyebilirim.
Direk ✍🏻 bu görseli atsaydın sorun olmazdıAh tamamen yanlış anladın ben senin yazdığın yoruma kurşun atar kurşun yerim dedim. 👇👇👇
👆✍️✍️✍️✍️ imzamı atarım.
Ben kestirmeden gittim anlayacağını düşündüm.Direk ✍🏻 bu görseli atsaydın sorun olmazdıyanlış anlaşılmaya müsait bir durum. Gidip bide Sherlock’u devreye sokuyorsun
Sıvacılara güvenmeyerek zekanı konuşturmuşsun TebriksBence çoktan elden gitmiş
O tayfada iyice dağıldı@MasacRE ’de sözde aktif okacaktıda bende bu ay klipsiz müzik etkinliği yapacaktım. Ona güvenmeyerek yine yanılmadım
@Dosi her zaman zekayı ön planda tutuyor. Good morningSıvacılara güvenmeyerek zekanı konuşturmuşsun Tebriks
Kime bu lafı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?