Semih hızlı her zaman diyorum ama yetenek fakiri.. Ben semihin ne rakibiyim ne taraftarıyım niye tebrik edeyim)))9-9 du sonuçta beyazsoy. Her sey Semihe bağlıydı.Tebrik etme zamanin geldi bence.
![]()
Semih hızlı her zaman diyorum ama yetenek fakiri.. Ben semihin ne rakibiyim ne taraftarıyım niye tebrik edeyim)))9-9 du sonuçta beyazsoy. Her sey Semihe bağlıydı.Tebrik etme zamanin geldi bence.
![]()
Namaz degil ezan o ve bende boynunda hiristyanlarin taktigi simgeli resmini görmustum ama dedigim gibi, herkesin dini kendisineDua etmeye değil.. Benim dikkat çektiğim nokta serkaya semihciler kaps yapmış namazndan hoşlanmıyorum diye ona gönderme yaptim
Bu sene Survivor genel olarak sıkıcı zaten eskilerine göre eskiden pür dikkat izlerdim bu sene Survivor izlerken aynı anda bir sürü iş yapabiliyorum.Bekliyoruz. Serkan'ın elenmesiyle Semih'in oyunları hiç zevkli değil.![]()
Revan sen bu kadar fanmıydınŞu Yunus Günceyi neden final oyununa alırlar da Mehmet oynamaz ilk önce onu anlayamadım.
Sayılı oyun alan Semih koçum sen kendini birşey mi sandın? Sana Osmanlı tokatının alasını Ütopyada Çağdaş atmıştı zaten. Fanları da kendi gibi egoist, twittera öyle bir yağdırmışlar ki sanki Yılmaz Morgüle yenilen Semih değil? İyiki saliseyle oyun kazandılar, sevinmeyeceğim diye Efecan bile sevindi.
Neyse Valla iyi oldu aslında kazanmaları, yazık karınları doydu. Hiç tadı çıkmıyordu bari karşımızda rakip gördük.
Hiristiyanlar faklı dua eder hac çıkarır felan.. Hacı nerde gördun.. Çoğun üzerine gitmeyin bu kadar yaNamaz degil ezan o ve bende boynunda hiristyanlarin taktigi simgeli resmini görmustum ama dedigim gibi, herkesin dini kendisine
Evet tabii.Revan sen bu kadar fanmıydın![]()
O caps mi geeçek mi muallakDua etmeye değil.. Benim dikkat çektiğim nokta serkaya semihciler kaps yapmış namazndan hoşlanmıyorum diye ona gönderme yaptim