Sen ne zaman gönüllülere geçtin?İzleyemedim ama kazanmışız yeeaahh.![]()
Sen ne zaman gönüllülere geçtin?İzleyemedim ama kazanmışız yeeaahh.![]()
O capstaki kurulan cümle hiç 25yasindaki birine ait değil saçma bir cümle olmuş adam 25 yıl hergun duyduğu ezanı yeni mi anlamış kötü olduğunu)))O caps mi geeçek mi muallakgerçi Semih'in oldugu yarişma konsepti gereki din dil ırk siyasi görüşü herşey olmalı ki kaos çıksın
![]()
Sen Semihçileri gördün Semih'i gör bi de ilerleyen gunlerdeEvet tabii.Göz var nizam var, 1 oyun aldı diye Semih daha mı güçlü oldu?
Atakana baya bilenmişler Semihseverler. Nasıl bir kıskançlıksa?İyiki saliseyle oyun aldı. Sadece riske girdi ve hızlı attı topu, bu risk geri de tepebilirdi. Zaten normal olsa alamayacaktı, ya risk alacaktı, ya kaybedecekti.
![]()
Atakan ile performansını kıyaslayanlar beni gıcık ediyor. Adam Yılmazdan daha az oyun almış.Sen Semihçileri gördün Semih'i gör bi de ilerleyen gunlerdene sufleler verecek dominekten buralara
twitter onun söylemleriyle çalkanacak
çok sinirlenme derim.
Ama hesabı 2 tane filan varmış. İnstagram konuşmaları filan varmış...O capstaki kurulan cümle hiç 25yasindaki birine ait değil saçma bir cümle olmuş adam 25 yıl hergun duyduğu ezanı yeni mi anlamış kötü olduğunu)))
Gizem'in büyüleyici güzelliğini keşfedince.Sen ne zaman gönüllülere geçtin?![]()
Röportajı dinleAtakan ile performansını kıyaslayanlar beni gıcık ediyor. Adam Yılmazdan daha az oyun almış.![]()
Semihi baya kıskanmışsınAtakan ile performansını kıyaslayanlar beni gıcık ediyor. Adam Yılmazdan daha az oyun almış.![]()
Vallahi saçma bir cümle hani edebi bir cümle olsa anlarım ergen bir cümle duruyor.. Hoca ödev vermiş ezanı sevmediğiz ile ilgili bir cümle kurun demiş gibiAma hesabı 2 tane filan varmış. İnstagram konuşmaları filan varmış...
Yalan söylemiyor. Birleşmeden sonraki cümlesini söylimSemih yine kendine cok güvenerek konusuyor kesin birlesme de variz diyor![]()