Survivor 8. Bölüm Yorumları

Oha gönüllüler oyun kazanmış

Dua etmeye değil.. Benim dikkat çektiğim nokta serkaya semihciler kaps yapmış namazndan hoşlanmıyorum diye ona gönderme yaptim
Namaz degil ezan o ve bende boynunda hiristyanlarin taktigi simgeli resmini görmustum ama dedigim gibi, herkesin dini kendisine

Ünlüler kavga ediyor

Bekliyoruz. Serkan'ın elenmesiyle Semih'in oyunları hiç zevkli değil.
Bu sene Survivor genel olarak sıkıcı zaten eskilerine göre eskiden pür dikkat izlerdim bu sene Survivor izlerken aynı anda bir sürü iş yapabiliyorum.

Şu Yunus Günceyi neden final oyununa alırlar da Mehmet oynamaz ilk önce onu anlayamadım.

Sayılı oyun alan Semih koçum sen kendini birşey mi sandın? Sana Osmanlı tokatının alasını Ütopyada Çağdaş atmıştı zaten. Fanları da kendi gibi egoist, twittera öyle bir yağdırmışlar ki sanki Yılmaz Morgüle yenilen Semih değil? İyiki saliseyle oyun kazandılar, sevinmeyeceğim diye Efecan bile sevindi.

Neyse Valla iyi oldu aslında kazanmaları, yazık karınları doydu. Hiç tadı çıkmıyordu bari karşımızda rakip gördük.

Tugba bos konusuyor

Atakan haklı beyler dağılın.

Revan sen bu kadar fanmıydın

Yılmaz ne saçmalıyon ya Atakan'ın hızının dörtte biri yok sende.

Ohhhh ünlüler birbirini yiyor süper
yarın da gönüllüler birbirini yer inş

Yilmazin lafa bak ya

Namaz degil ezan o ve bende boynunda hiristyanlarin taktigi simgeli resmini görmustum ama dedigim gibi, herkesin dini kendisine
Hiristiyanlar faklı dua eder hac çıkarır felan.. Hacı nerde gördun.. Çoğun üzerine gitmeyin bu kadar ya

Revan sen bu kadar fanmıydın
Evet tabii.
Göz var nizam var, 1 oyun aldı diye Semih daha mı güçlü oldu?

Atakana baya bilenmişler Semihseverler. Nasıl bir kıskançlıksa?
İyiki saliseyle oyun aldı. Sadece riske girdi ve hızlı attı topu, bu risk geri de tepebilirdi. Zaten normal olsa alamayacaktı, ya risk alacaktı, ya kaybedecekti.

Dua etmeye değil.. Benim dikkat çektiğim nokta serkaya semihciler kaps yapmış namazndan hoşlanmıyorum diye ona gönderme yaptim
O caps mi geeçek mi muallak
gerçi Semih'in oldugu yarişma konsepti gereki din dil ırk siyasi görüşü herşey olmalı ki kaos çıksın