Survivor 36.Bolum Yorumlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nihal'in ahı tuttu bence Damla'ya. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Atakan Efecan'ı gömdü. :Z

Damla acısını nasıl abarttti, montajda bütün kritikler alındı:F yok burkulmuştur yok kırılmıştır yok bu bacak bi daha iflah olmaz gibi hareketler:F

Nihal'in ahı tuttu bence Damla'ya. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.

Atakan Efecan'ı gömdü. :Z
Tek damlaya değil ilk oyunda serkay ağayım bağlandı dedi ibo iki oyun kaybetti. Herkesi Nihale dolduran damla sakatlandi Nihal üçüyle el sıkışmadan gitti

Semih bu turda oynamiyor Yani gönulluler arayi kapatacak. Mehmet semihlede oynayacak

Bu arada Semih Nihal bana 2 hafta falan daha lazımdı dedi hesapları vardı kalmaliydi burda dedi))))
Dediğim plan işte Nihal kalsaydı haftaya da dokunulmazlık kesin kaybediliyor birini yine yolluyordu.. Nihali tutuğu güçlüleri yoladigi taktirde gönüllüleri bitirecekti.. Gizemin gitmemesi asıl mesele değilmis yanı.. Semih bile planını açık ediyor sen hala dostluk diyorsun)))))

Unluler kazandi. Iyide niye Semih ve Mehmet karsilasmasi resmi var ama oynamadilar.

Tek damlaya değil ilk oyunda serkay ağayım bağlandı dedi ibo iki oyun kaybetti. Herkesi Nihale dolduran damla sakatlandi Nihal üçüyle el sıkışmadan gitti
Damla'nın sakatlandığı zamanda açabildim Survivor'ı o dediklerini göremedim. :D

Ah almamak gerekiyor işte hayatta kız gider gitmez verdiniz oyunu gönüllüler. :))

Damla'nın sakatlandığı zamanda açabildim Survivor'ı o dediklerini göremedim. :D

Ah almamak gerekiyor işte hayatta kız gider gitmez verdiniz oyunu gönüllüler. :))
Ben şaka yapıyorum ah diye bir şey olmaz.. Nihal moral ve taktik destek veriyordu.. Moral demek bu işin yarisi demek. Taktik de önemli ikisini tek başına sağlayan nihaldi