Survivor 36.Bolum Yorumlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bagiracagim şimdi. Şimdi sen demedin mi Nihal bana 2hafta daha lazım.. Amaç nihalin kalması yanı bunu açıkça söylenmiş.. Demek kerim oğlu amaç değil burdan herkes bunu anlar tek sen dostluk Anlıyorsun)). İnadı ve kraldan çok kralci olmayı bırak cümleye odaklan bir kez)))
Yahu adamın amacı Memiçin gitmesi Nihal veya Kerimoğlu değil ki.

Memiçle birden fazla darbe vuracaktı karşıya ama olmadı sadece kısmen başarılı oldu Kerimoğlu kaldı :)

Bu arada Efecan için kibir yok diyordun adam röpörtajda baya böbürlendi Atakana karşı.Semihin tespiti doğru :A

7-10 gün yokmuş Damla o da en az yani. Dokunulmazlık bu hafta da bizde olabilir. :A

Yahu adamın amacı Memiçin gitmesi Nihal veya Kerimoğlu değil ki.

Memiçle birden fazla darbe vuracaktı karşıya ama olmadı sadece kısmen başarılı oldu Kerimoğlu kaldı :)

Bu arada Efecan için kibir yok diyordun adam röpörtajda baya böbürlendi Atakana karşı.Semihin tespiti doğru :A
Delirtme daha şimdi demedin mi Semih Nihal 2hafta daha lazım dememiş mi.. Kerimoglunun gitmesi amacı olsa derki ben senin gitmeni istemiyordun bunu başardık der.. Niye 2hafta desin demek plan yapmış işte dediğim gibi iki üç hafta ilerisi için.. Adam sinsi ve plancı 3hafta öncesini planlıyor

Onlar uydurma imtihan sırrına aykırı. İnsanlar mucize görüp inanırsa gerçekten iman etmiş olmaz. Peygamberimizin mucizesi olsa. Uhud savaşını kaybetmezdik
Esad yerle bir olurdu diyince :X
Ah batıl inanç karma olduguna inanmıyormusun:F serkay bile şimdi rop. De itiraf etti hemen karabulut soktular araya:F

ee dokunulmazlik oyununda tek gizemmi yarisacak ?

Delirtme daha şimdi demedin mi Semih Nihal 2hafta daha lazım dememiş mi.. Kerimoglunun gitmesi amacı olsa derki ben senin gitmeni istemiyordun bunu başardık der.. Niye 2hafta desin demek plan yapmış işte dediğim gibi iki üç hafta ilerisi için.. Adam sinsi ve plancı 3hafta öncesini planlıyor
Sinsi olan insan bunu Kerimoğluna demez anladın mı ha dedi çokta umrunda değil gitmesi ama 2 hafta daha lazımdı dedi

Kızma abi :A

Esad yerle bir olurdu diyince :X
Ah batıl inanç karma olduguna inanmıyormusun:F serkay bile şimdi rop. De itiraf etti hemen karabulut soktular araya:F
Esed 400bin kişiyi öldürdü onların ahi tutmuştu şimdiye kadar o kadar çocuk babasız kaldı. Ah tutma batıl inanç büyük ihtimal samanizmden gelme. Islamda hak öbür dünyada alınır.

Bu akşamki survivoru geç izlediğimden olsa gerek hiç bi tat alamadım. Sıkıcıydı resmen:T:

Sinsi olan insan bunu Kerimoğluna demez anladın mı ha dedi çokta umrunda değil gitmesi ama 2 hafta daha lazımdı dedi

Kızma abi :A
Yanlışlıkla kaçırmıştır Semih böyle çok hata yapıyor çünkü sürekli yalan söylediği için unutuyor))) tek tek çelişkilerini yazıyorum izlesem şimdi de bussur çelişkisini çıkarım ama semihi izleyecek güç yok bende

@Maskeli Fedai ya sen @beyazsoy a diyosun takıyosun diye sen semihe o kadar
takılmışsın ki adamın kendi dediğini bile duymuyorsun ya yapma allah aşkına adam
yani semih açık açık nihalin gitmesi kötü oldu gizem memiçin gitmesi lazımdı diyor sen
hala dostluk diyorsun yapma ya:F

Yanlışlıkla kaçırmıştır Semih böyle çok hata yapıyor çünkü sürekli yalan söylediği için unutuyor))) tek tek çelişkilerini yazıyorum izlesem şimdi de bussur çelişkisini çıkarım ama semihi izleyecek güç yok bende
Yalan değil patır patır gerçekleri o pis grubun suratına çarpıyor :A

Bu akşamki survivoru geç izlediğimden olsa gerek hiç bi tat alamadım. Sıkıcıydı resmen:T:
Zevkli degil zaten. Bende yarismayi izledim ve biraz adadaki konusmalari. Kapattim artik

@Maskeli Fedai ya sen @beyazsoy a diyosun takıyosun diye sen semihe o kadar
takılmışsın ki adamın kendi dediğini bile duymuyorsun ya yapma allah aşkına adam
yani semih açık açık nihalin gitmesi kötü oldu gizem memiçin gitmesi lazımdı diyor sen
hala dostluk diyorsun yapma ya:F
Tamam iste sende diyorsun. Adam nihal degil memic gitsin istedi. Kerimoglu degil ama kerimoglu kalsada gitsede Semih icin farketmez. Nihal 2 hafta daha kalsin dedi cunku grubuyla ayri dusmustu

Semihi birkez daha takdir ettim. Herseye ragmen damlanin yanina gidip gecmis olsun dedi.

Yalan değil patır patır gerçekleri o pis grubun suratına çarpıyor :A
Kaç tane yalanını (algı çalışması) yazdım buraya dostluk dedi amacım 2hafta Nihali tutmaktı çıktı daha ne diyeyim. Size göre Semih melek))). Ne kadar ispatkasam boş)) adam takımı dusunseniz nihali yazarsin dedi adamlar yazdi bu kez ihanet dedi))) kişilerin birbiriyle kavgası için yalanlar artıyor olayları captiriyor adamın doğrusu yok gibi))). Yaa yine semihe çektin konuyu sevmiyorum adamı konuşmayı ya

Forum İstatistikleri

Konular
176,239
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs