Survivor 36.Bolum Yorumlari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hazem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kerimoğluna dedi zaten
)

Amacı Memiçin gitmesiydi

Efecan sacmaladi ünlülerin sevinci normaldi bence cok abartmadilar ne alaka öyle dediyse

Kerimoğluna dedi zaten
)

Amacı Memiçin gitmesiydi
Tamam ben de onu diyorum amaç nihalin kalması 3hafta işte Nihal yerine kim güçlü o gidecek ki gönüllüler sürekli kaybetsin .. Plan bu yani gizemin (kerimoglunun). Gitmeme meselesi dostluk değil

La Seda sakatlanınca siz ne yaptınız sanki ? Efecik gereksiz bir kahramanlığa girişti. Damlacığıma inşallah bişey olmaz yoksa bir daha izlemem

Tamam ben de onu diyorum amaç nihalin kalması 3hafta işte Nihal yerine kim güçlü o gidecek ki gönüllüler sürekli kaybetsin .. Plan bu yani gizemin (kerimoglunun). Gitmeme meselesi dostluk değil
Yahu hala aynı şeyi diyorsun Kerimoğlunu korumak istemese gidip Serkayı söyler Memiçi neden söylesin.

Hala aynı şeyde ısrar ediyorsun.

Damla'nın sakatlandığı zamanda açabildim Survivor'ı o dediklerini göremedim.

Ah almamak gerekiyor işte hayatta kız gider gitmez verdiniz oyunu gönüllüler.
)
Isin komik tarafi her dokunulmazlik sonrasi takimlar oyun alirken bunlar tam tersi paramparca oldular. Semih ve gucsuz görulen zafer disindaki erkekler sifir cektiler

Yahu hala aynı şeyi diyorsun Kerimoğlunu korumak istemese gidip Serkayı söyler Memiçi neden söylesin.

Hala aynı şeyde ısrar ediyorsun.
Çıldırtmış beni dememiş mi amaç nihalin kalması bu nasıl olacak serkayi söylerse Nihal kalır mı.. Sen mi yazıyorsun bunları)))

Acunda ne cok turkcell reklami yapti bugün ya

Ah demek Allah bir başkası için öç alması demek. Ah olsa Esed yerle bir olurdu Amerika yerinde kalmazdı. Bunlar batıl inanç
Senin verdiğin örnek peygamberler zamanındaki olaylara benzedi
öyle bişey olsaydı zaten herkes imana gelirdi hemen

Senin verdiğin örnek peygamberler zamanındaki olaylara benzedi
öyle bişey olsaydı zaten herkes imana gelirdi hemen
Peygaberimiz zamanında da böyle şeyler olmamış peygamberimiz her savaşı bile kazanamamış. Öyle olsa herkes Müslüman olur imtihan sırrı ortadan kalkar

Peygaberimiz zamanında da böyle şeyler olmamış peygamberimiz her savaşı bile kazanamamış. Öyle olsa herkes Müslüman olur imtihan sırrı ortadan kalkar
Hayır savşları değil mucizevi olaylar olarak anlatılan olayları diyorum.

Serkayı söylese Kerimoğlu gider diye düşünmüştür
Bagiracagim şimdi. Şimdi sen demedin mi Nihal bana 2hafta daha lazım.. Amaç nihalin kalması yanı bunu açıkça söylenmiş.. Demek kerim oğlu amaç değil burdan herkes bunu anlar tek sen dostluk Anlıyorsun)). İnadı ve kraldan çok kralci olmayı bırak cümleye odaklan bir kez)))

Hahahahahaha efecana bak sen atakani herzaman catir catir yeniyormus. Atakan bugun efecani yenmis sesi acilmis. Komiksin efecan