Serkay oyundan kaçar Semih atakandan))) al birini vur ötekiniYunusa sira gelmez. Unluler alir. Semih en azindan yarisiyor. Serkay gibi korkup geri cekilmedi. Mehmet ibrahimide serkayida yendi
Tek damlaya değil ilk oyunda serkay ağayım bağlandı dedi ibo iki oyun kaybetti. Herkesi Nihale dolduran damla sakatlandi Nihal üçüyle el sıkışmadan gittiNihal'in ahı tuttu bence Damla'ya. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur.
Atakan Efecan'ı gömdü.![]()
Bu arada Semih Nihal bana 2 hafta falan daha lazımdı dedi hesapları vardı kalmaliydi burda dedi))))Serkay oyundan kaçar Semih atakandan))) al birini vur ötekini
9 mu oldu. Ozaman diger sayilar gitti? Semihle mehmetin resmi var ama Semih oynamiyor?Yattara kazandi![]()
Dediğim plan işte Nihal kalsaydı haftaya da dokunulmazlık kesin kaybediliyor birini yine yolluyordu.. Nihali tutuğu güçlüleri yoladigi taktirde gönüllüleri bitirecekti.. Gizemin gitmemesi asıl mesele değilmis yanı.. Semih bile planını açık ediyor sen hala dostluk diyorsun)))))Bu arada Semih Nihal bana 2 hafta falan daha lazımdı dedi hesapları vardı kalmaliydi burda dedi))))
Bend d resme aldanıp az daha öyle dicektim ama resimbaşka oyundan9 mu oldu. Ozaman diger sayilar gitti? Semihle mehmetin resmi var ama Semih oynamiyor?
Damla'nın sakatlandığı zamanda açabildim Survivor'ı o dediklerini göremedim.Tek damlaya değil ilk oyunda serkay ağayım bağlandı dedi ibo iki oyun kaybetti. Herkesi Nihale dolduran damla sakatlandi Nihal üçüyle el sıkışmadan gitti
Ben şaka yapıyorum ah diye bir şey olmaz.. Nihal moral ve taktik destek veriyordu.. Moral demek bu işin yarisi demek. Taktik de önemli ikisini tek başına sağlayan nihaldiDamla'nın sakatlandığı zamanda açabildim Survivor'ı o dediklerini göremedim.
Ah almamak gerekiyor işte hayatta kız gider gitmez verdiniz oyunu gönüllüler.)