Survivor 33. Bölüm Yorumları

Serkay ve İbrahim ancak tehdit ederler işte kişilikleri bu
bunları savunan da bence yarışmayı izlemiyordur

@GunesinOglu Eda elenir elenmez kendine yeni birini bulmuşsun o kimdir.)) Yakında elenir oda muhtemelen.))

Nihal en azında emek hırsızlığı yapmıyor kız tüm gücünü veriyor Semihin savunulacak bir yanı yok. Semih kaç kez adada oynayacağım dedi yahuu gizem kaç kez gücünü vermeyeceğim dedi hala semihin yalanlarını tekrar ediyorsun
Semih geçen konseydi gitmelerini istiyorum. Şimdi. Ben istemiyorum diyor))))

Takıma ihanet ihanet de Nihalin yazmayıp Semihi yaz Semihe her türlü pisliği tehditi yap sonra ihanet de bu Serkaylar ciddi aanlamda beyin özürlü

Yahu ne emek hırsızlığı yahu Semihi ilk hafta yazdılar ne hikmetse Nihali yapmadılar

Yahu ne yalanı adama her türlü kötülüğü yap sonra iahent de yok öyle yağma

Takıma ihanet ihanet de Nihalin yazmayıp Semihi yaz Semihe her türlü pisliği tehditi yap sonra ihanet de bu Serkaylar ciddi aanlamda beyin özürlü
Emek çalan ihanet eder gerisinde nihalin oyu yüksek serkay gitmesin diye daha düşük kişiyi yazar bunda ihanet olmaz bu streteji

Yahu ne emek hırsızlığı yahu Semihi ilk hafta yazdılar ne hikmetse Nihali yapmadılar

Yahu ne yalanı adama her türlü kötülüğü yap sonra iahent de yok öyle yağma
Emek hırsıZlığını sürekli açıkça anlatım kaç kez şimdi niye itiraz ediyorsunuz.. Senin çıkıp oynamak gerekirken oynamazsan(yada performansının dsuk tutarsan) bir kişi daha fazla emek göstermek zorunda yanı birinin emeğini çalmış olursun.. Bunu tartışmam bilmem gizem ve Semih emek hırsızı

Atakanın itirafı da cabası

Efe can semihe ayarı verdi)))

Emek çalan ihanet eder gerisinde nihalin oyu yüksek serkay gitmesin diye daha düşük kişiyi yazar bunda ihanet olmaz bu streteji
Takıma ihanet Nihal tüm sayıları veriyor karşıya

Emek çalmak nasıl olur diyeyim Semihe nice hakaretler ettiler adam onlarla ddost değil düşman adamlar açıkça tehdit ediyor bunlara selam mı verecek

Efe can semihe ayarı verdi)))
Tam tersi

Zafer: "Atakan beni seçerek gerçekten güzel bir seçim yaptı".

Takıma ihanet Nihal tüm sayıları veriyor karşıya

Emek çalmak nasıl olur diyeyim Semihe nice hakaretler ettiler adam onlarla ddost değil düşman adamlar açıkça tehdit ediyor bunlara selam mı verecek

Karısından Tuğba Mehmette yunusta sıfır çekiyor .. Kaybetmek emek hırsızlığı olmaz bunu herkes kabul ederek geliyor.. Kaybeden varsa yazılır gönderilir

Nihal tüm sayıları verip Semih bir tur oynamaya çıktığında emek hırsızlığı olmuyor mu ?