Survivor 31.Bölüm Yorumları

Semihe özenmiş işte))
Bu "önüne atarız" laflarıyla halktan tepki topluyor. Yarışmanın başındaki malum kavgada da aynı lafları ettiler. Semih mazlumu oynadı zekice bir duruş gösterdi. Halkın desteğini almasındaki en büyük nedenlerden birisi o kavgaydı. Rezil ettiler kendilerini ilk baştan. Şimdi de aynı lafları edip daha da yerin dibinde batıyor.

Son düzenleme:
Olaya ego yönuyle değilde biraz da hakkını vermeyle baksan? Semih eğer o yönde söylediyse olayı orda söylemesi iyi oldu. Ne var bi tebrik etsen?
Bariz ego yahuu o laf esprisine söylenmiş bir laf muhtemelen Nihal her zamkli gibi gülerek söylemiş ama Semih şuan kaf dağında))). Dikkat et egeosuna ufak bir şey söylensin ( geçen dokunulmazlık oyununda serkay sen kaybediyorsun yılmaza diyince nasıl hırçınlasti)

Semihle dizi/film/muzik zevklerimiz çok farklı eğlence anlayışımız aynı
Belki aynıdır sen Vadiye bi başla da gör
Semih bile Vadi izlemiş ulan nasıl bir dizidir bu izlemeyen insan evladı yok ülkede

Aha kaosun fitili ateşlendi

Belki aynıdır sen Vadiye bi başla da gör
Semih bile Vadi izlemiş ulan nasıl bir dizidir bu izlemeyen insan evladı yok ülkede
Yok yok 9 ay izledim adamı hiç uyuşmuyor
yan yana gelsek konuşacak oldugumuz sohbet yok ancak tv açarız reality yorumlarız

Takdir beklemesi egoydu diyorsun? Nihalin Semihin böbürlenmesini set çekmek için söyoendiğini düşünmüyorsun?

9 ay Ütopya saçmalığına katlandıysan Vadiyi tek gözün bağlı amuda kalkmış bir şekilde bile izlersin

Yunus etikçi atakan iyi gol attı sen bizim Mehmetle kavagamizda niye gelmedin dedi... Sen etikçi başı degilmisin Atakan. Mehmet yanlış yapmış çek bir kenara büyüğüne öyle laf edilmez de tartışmayı ayır. yoksa onların tartışmasından mutlu musun. yada yaverini yollayıp kavga edip yunusu düşürsun mu istedi)))

Ütopya izleyen herkesi
Arkadaşım da izliyordu sürekli maç muhabbetleri bir şekilde Ütopyaya bağlanıyordu
Meraktan hiç açıp izlemedim toplasan 15 dakika
Arkadaş hatırna izleseydin laf oraya gelince naptın
tvden değil de canlı izliyordum bana ses oluyordu

Arkadaş hatırna izleseydin laf oraya gelince naptın
tvden değil de canlı izliyordum bana ses oluyordu
Meraktan mobil uygulamasını indirip canlı yayınını izlemiştim baktım millet uyuyor ben de yatayım dedim
Ütopya ile ilgili bütün anım bu

Atakan dövüşçü oldugu için kendini böyle kaoslu olaylara yönlendirip içindeki öfkeyi mi köreltiyor ne
roportajı bile çok hararetli

Meraktan mobil uygulamasını indirip canlı yayınını izlemiştim baktım millet uyuyor ben de yatayım dedim
Ütopya ile ilgili bütün anım bu
Gecemiydi?

Kesilecek olan ağacı yakmışlar bölüme aksiyon gelsin

Aynen gece yeni bölümleri vardı Survivordan sonra bir aralar yanlış hatırlamıyorsam

Mehmet elenince dominikliker bayram edecek galiba bu kadar yeteneksiz adam zor bulunur ormanı yakıyordu)))

Aynen gece yeni bölümleri vardı Survivordan sonra bir aralar yanlış hatırlamıyorsam
Vardı da onu dememiştim
Canlı yayını gece mi izledin
gerçi semih 2de filan kalkardı. Eğer twitterda millet galeyana gelirse erken kaldırılıyordu

Vardı da onu dememiştim
Canlı yayını gece mi izledin
gerçi semih 2de filan kalkardı. Eğer twitterda millet galeyana gelirse erken kaldırılıyordu
Evet onu da gece izlemiştim
Millet o kameraların arasında nasıl uyuyor la ben normal evde uyuyamıyorum

Adada yangın çıktı.

Oha yarın kan, vahşet, kaos hepsi bir arada