Emre Ozansoy
Moderatör
Ay ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.Evet görmüyor musun
Ay ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.Evet görmüyor musun
Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣Evet görmüyor musun
Mine Tugay izlemekle meşguldüm.Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣
Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣
Vaşhhgg kaosAy ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.
Hayat tt bir kurgu beeeee diyelim.. Getir oradan viskileri @Yakamoz-AsiKurgu illaki vardır da Survivor yarışmalar bile kurgu geliyor
Yok artık. Kaos diye diye kafayı yemişsin.Vaşhhgg kaos
Ay dur Göksu açıldıYok artık. Kaos diye diye kafayı yemişsin.
Hayat tt bir kurgu beeeee diyelim.. Getir oradan viskileri @Yakamoz-Asi
Laaa emre ile benim kaos ettiğim ortam olursa dünyanın sonu geldi demekdir 😅🤣🤪☺️🤪 @xemrexxxYok artık. Kaos diye diye kafayı yemişsin.
Önce Kübra gitsin sonra Göksu.Ay dur Göksu açıldı
Tekila modu almış bu adam @RüzgarGülüAbi bu aksam benim modum budur yani viski az bile gelebilir (2000 ve sonra doganlar bilmez )
Bence Göksu kalsın bedava sayı lazımÖnce Kübra gitsin sonra Göksu.
Evet dil altını atıyon hemenLaaa emre ile benim kaos ettiğim ortam olursa dünyanın sonu geldi demekdir 😅🤣🤪☺️🤪 @xemrexxx
Tekila modu almış bu adam @RüzgarGülü
Ben ne dedim?Bence Göksu kalsın bedava sayı lazım
Biz ayrı masaya gidelim..Evde son ses dinliyorum, bir yandan yudum yudum gidiyor.. hayat demeyin bana, bir romana sigmaz diyeceklerim.. @RüzgarGülü
En azından İsviçre’de dertli o ya @RüzgarGülü napsın
Göksu sultanına bye bye de
Olmm adam İsviçrede dert edinmiş düşün artık nasıl büyük olduğunu işte.En azından İsviçre’de dertli o ya @RüzgarGülü napsın