Emre Ozansoy
Moderatör
Ay ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.Evet görmüyor musun![]()
Ay ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.Evet görmüyor musun![]()
Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣Evet görmüyor musun![]()
Mine Tugay izlemekle meşguldüm.Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣
Başka yerlere bakmakdan göremiyor 🙃😅🤣
Vaşhhgg kaosAy ne bileyim, Acun abimiz yine araya bir oyun koymuştur diye düşünüyordum.![]()
Hayat tt bir kurgu beeeee diyelim.. Getir oradan viskileri @Yakamoz-AsiKurgu illaki vardır da Survivor yarışmalar bile kurgu geliyor![]()
Yok artık.Vaşhhgg kaos![]()
Ay dur Göksu açıldıYok artık.Kaos diye diye kafayı yemişsin.
![]()
Hayat tt bir kurgu beeeee diyelim.. Getir oradan viskileri @Yakamoz-Asi
Laaa emre ile benim kaos ettiğim ortam olursa dünyanın sonu geldi demekdir 😅🤣🤪☺️🤪 @xemrexxxYok artık.Kaos diye diye kafayı yemişsin.
![]()
Önce Kübra gitsin sonra Göksu.Ay dur Göksu açıldı![]()
Tekila modu almış bu adam @RüzgarGülüAbi bu aksam benim modum budur yani viski az bile gelebilir (2000 ve sonra doganlar bilmez)
Bence Göksu kalsın bedava sayı lazımÖnce Kübra gitsin sonra Göksu.![]()
Evet dil altını atıyon hemenLaaa emre ile benim kaos ettiğim ortam olursa dünyanın sonu geldi demekdir 😅🤣🤪☺️🤪 @xemrexxx
Tekila modu almış bu adam @RüzgarGülü
Ben ne dedim?Bence Göksu kalsın bedava sayı lazım![]()
Biz ayrı masaya gidelim..Evde son ses dinliyorum, bir yandan yudum yudum gidiyor.. hayat demeyin bana, bir romana sigmaz diyeceklerim.. @RüzgarGülü
Göksu sultanına bye bye de
Olmm adam İsviçrede dert edinmiş düşün artık nasıl büyük olduğunu işte.En azından İsviçre’de dertli o ya @RüzgarGülü napsın![]()