Emre Ozansoy
Moderatör
Gitmeden 2 oyun kazandı en azındanMotivasyon konuşması işe yaramış gibi duruyor. @xemrexxx
Buda kafayı almeda ile bozdu 🤪🤪Esas sultan gelmeli artık. , Merve ile herkesin içinden geçerlerEkli dosyayı görüntüle 131893
Memur bıyıklım Yusufa laf yok.. Oyarımmm hepinizi 🤭😅🤭🤭😅 @xemrexxx @MasacRE
Bu sene Yusuf, Zeynep ve Meryemi takip ediyorum.
Emekli tayfasıyla işim yok ama Batuhan iyi başladı.
Gönüllüler birbirlerini yemek yerine biraz atış çalışsa çok sayı alırlar.
Göksuyu Aşkıma çok benzettim oda bu akşam elenir. Hiç ratingi yok çünkü.
Bağırıp çağıran Kaanda 6 da 0 yapmış, sürekli kadınların yanında.
Kaoslar izletiyor yalan yok.
Vakit geçiyor.
Ama bir Masterchef olamaz.
@RüzgarGülü @Zeyno @RoyalHighness
Sakallar uzadıkça memur bıyığı kaybolur. O zaman da en büyük Yusuf Yıldız aşığı olur bu adamMemur bıyıklı olmasa laf etmem zaten.
Sosyal medyada büyük kitle oluşturdu, macun pişmandır gönderdiğine
Acun abimize yazacağım X'ten sonunda, belki görür de getirir.
Hep itici , zaten sms e kalmadan finale geldi , finalde 4.olduu yani sms sonuncusuSakallar uzadıkça memur bıyığı kaybolur. O zaman da en büyük Yusuf Yıldız aşığı olur bu adam
Geçen sezondaki imajı böyleydi mesela. O zaman memur bıyığı falan yoktu
Ekli dosyayı görüntüle 131894
YOK ARTIK! 😱 Fotoğraftaki adam ile bizim izlemek zorunda kaldığımız kişi aynı kişi mi?Sakallar uzadıkça memur bıyığı kaybolur. O zaman da en büyük Yusuf Yıldız aşığı olur bu adam
Yusuf iyi ya, ben seviyorum bu deliyi.Sakallar uzadıkça memur bıyığı kaybolur. O zaman da en büyük Yusuf Yıldız aşığı olur bu adam
Beğendin mi yoksaYOK ARTIK! 😱 Fotoğraftaki adam ile bizim izlemek zorunda kaldığımız kişi aynı kişi mi?
Gaz vermek gerekiyormuşMadem kazanabiliyorsun bu kadar oyunu niye verdin demezler mi Göksu?
Al işte @xemrexxx @The_ErinchYOK ARTIK! 😱 Fotoğraftaki adam ile bizim izlemek zorunda kaldığımız kişi aynı kişi mi?
Boşuna kuduruk demiyorum
Sms gücü yok zaten ama performans senesi için çok iddialı bir yarışmacıHep itici , zaten sms e kalmadan finale geldi , finalde 4.olduu yani sms sonuncusu
Seda nın erkek hali bu
Beğendin mi yoksa
Şu hali aşırı iyi.
Ama 6 ayda ilk kez sms e giren biri 4 kişi içinde en kötü 3.olaydıSms gücü yok zaten ama performans senesi için çok iddialı bir yarışmacı
Allahtan kuduruk kankan yok konuda
Birlikte överdik.Allahtan kuduruk kankan yok konuda