Neyse, biraz eskiye dönelim. Özledim 2020 günlerini.daha yedeklerden desteklediğim birileri gelirse günlük 350 en az
neyse senin çocuk kazandıNeyse, biraz eskiye dönelim. Özledim 2020 günlerini.
Yaş önemli değil, parlaklığı önemli.ayol 21 yaşındakine @Aserat bile sulanmaz ki onun yaşı daha müsait sana göre
nasıl ölçtünYaş önemli değil, parlaklığı önemli.
Yılların tecrübesi.nasıl ölçtün
Senin kışkırtmalarına karnım tok naş sana. .sserkekleri döver o abla her kimse gelsin nagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışınca
------
aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱 ay neyse hadi bişi demiyorum artıkın
------
doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..
Yılların tecrübesi.
esas sana naş , adaşım tecrübelerini anlatacak konuyu meşgul etmeSenin kışkırtmalarına karnım tok naş sana. .ss
İlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.
yağmur sultanın rezil mi oluyor.ssİsmail gülle mi atıyorsun abicim o nasıl bir basket atışıdır öyle
Kim ne anlatırsa anlatsın beni etiket edip durma.esas sana naş , adaşım tecrübelerini anlatacak konuyu meşgul etme
İlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.
2 mesaj arası 1 dk varKim ne anlatırsa anlatsın beni etiket edip durma.
Ağzının tadını biliyor.
Koca şampiyon yenilgiyle başladı o ne ki Neyse zor da olsa kazandı sultanımyağmur sultanın rezil mi oluyor.ss
Ne alaka?2 mesaj arası 1 dk var
Survivor konusunda aktif olacaksın yani 😱 @xemrexxxİlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.
ayol birinde zirvede olmaktan bahsediyonn diğerinde konuyla işin yokmuşNe alaka?
Napsın oynayamadığı için bir şeyler yapıyor görünmek istiyor
son anda yırttı milföy Sema bile kötü kaldı izlemeyi bıraktı bunlar kaçırdıkçaKoca şampiyon yenilgiyle başladı o ne ki Neyse zor da olsa kazandı sultanım
Ben 2024 yılı yılın en çok mesaj yazan üyelerinden bahsediyorsun sandım.Survivor konusunda aktif olacaksın yani 😱 @xemrexxx
Yanlış anlaşılma olmuş kess. .ssayol birinde zirvede olmaktan bahsediyonn diğerinde konuyla işin yokmuş