Neyse, biraz eskiye dönelim. Özledim 2020 günlerini.daha yedeklerden desteklediğim birileri gelirse günlük 350 en az![]()
neyse senin çocuk kazandıNeyse, biraz eskiye dönelim. Özledim 2020 günlerini.![]()
Yaş önemli değil, parlaklığı önemli.ayol 21 yaşındakine @Aserat bile sulanmaz ki onun yaşı daha müsait sana göre![]()
nasıl ölçtünYaş önemli değil, parlaklığı önemli.![]()
Yılların tecrübesi.nasıl ölçtün![]()
Senin kışkırtmalarına karnım tok naş sana. .sserkekleri döver o abla her kimse gelsinnagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışınca
------
aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱ay neyse hadi bişi demiyorum artıkın
------
doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..
Yılların tecrübesi.![]()
esas sana naş , adaşım tecrübelerini anlatacak konuyu meşgul etmeSenin kışkırtmalarına karnım tok naş sana. .ss
İlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.
yağmur sultanın rezil mi oluyor.ssİsmail gülle mi atıyorsun abicim o nasıl bir basket atışıdır öyle![]()
Kim ne anlatırsa anlatsın beni etiket edip durma.esas sana naş , adaşım tecrübelerini anlatacak konuyu meşgul etme![]()
İlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.![]()
2 mesaj arası 1 dk varKim ne anlatırsa anlatsın beni etiket edip durma.![]()
Ağzının tadını biliyor.
Koca şampiyon yenilgiyle başladı o ne kiyağmur sultanın rezil mi oluyor.ss
Ne alaka?2 mesaj arası 1 dk var![]()
Survivor konusunda aktif olacaksın yani 😱 @xemrexxxİlk 5 ne ayol zirve bekliyorum because Queenler always zirvede yer alır.![]()
ayol birinde zirvede olmaktan bahsediyonn diğerinde konuyla işin yokmuşNe alaka?
Napsın oynayamadığı için bir şeyler yapıyor görünmek istiyor
son anda yırttıKoca şampiyon yenilgiyle başladı o ne kiNeyse zor da olsa kazandı sultanım
![]()
Ben 2024 yılı yılın en çok mesaj yazan üyelerinden bahsediyorsun sandım.Survivor konusunda aktif olacaksın yani 😱 @xemrexxx
Yanlış anlaşılma olmuş kess. .ssayol birinde zirvede olmaktan bahsediyonn diğerinde konuyla işin yokmuş![]()