Sanmıyorum ama başarılarBu sezon seversin belki Efeciği, sezon sezon değişebiliyor durumlar![]()
Sanmıyorum ama başarılarBu sezon seversin belki Efeciği, sezon sezon değişebiliyor durumlar![]()
Sulukule çingenesine kadar düştün mü 😱Güzel şeyler de oluyor şu hayatta.
10-3 falan biter ya, ter atar all star takımıMaraşa lafları sallamaya başlamışlar allah herkesi @Angelica sın şerrinden korusun
------
karşı taraf komple çürük gibi , Maraş barış bile sayı alabilir
evet ilk oyun için tahminleri alalım , saat 22:10 olmuş oyun 12 de bitiyorsa bir taraf büyük farkla kazanır gibi
dilşah a bak attığı sembol birine gelse sakatlar10-3 falan biter ya, ter atar all star takımı![]()
efecan bile sayı aldı ,acun kadroyu kuranları kovmaya gidiyordur![]()
"Efecan bile" derken?Kaan da fos çıktı. Efecik bile ayağının tozuyla gelip tokatladıysa bir halt olmaz bundan![]()
yokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size
profilin değişim hızı"Efecan bile" derken?![]()
Elimi sallasam ellisi, ne demek yokluk. Karıştırma beni.yokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size@Dosi bu zevksizleri yönetimden kov bence co admin olarak
![]()
Kaan’ın parkur kötüydü aynen, en iddialı gibi görünen adamları oydu. Gönüllüler acınası görünüyorlar şimdilikKaan da fos çıktı. Efecik bile ayağının tozuyla gelip tokatladıysa bir halt olmaz bundan![]()
Olması gereken oldu.profilin değişim hızı![]()
gönüllülere nagi Queen lazımElimi sallasam ellisi, ne demek yokluk. Karıştırma beni.![]()
Gelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlaryokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size@Dosi bu zevksizleri yönetimden kov bence co admin olarak
------
profilin değişim hızı![]()
Şurda bir seyir zevkimiz var onu da yok edecek, gelmesin.gönüllülere nagi Queen lazımgelip hepsini eziklemeli performanstan ötürü
![]()
Habil 1, Kaplumbağa 2.Barış naptın Barış![]()
@xemrexxx etiketlerine cevap vererek böyle böyle aktif olursun yine de konuda izlemesen deGelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlar![]()
boş yaptıGelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlar![]()