Sanmıyorum ama başarılarBu sezon seversin belki Efeciği, sezon sezon değişebiliyor durumlar
Sanmıyorum ama başarılarBu sezon seversin belki Efeciği, sezon sezon değişebiliyor durumlar
Sulukule çingenesine kadar düştün mü 😱Güzel şeyler de oluyor şu hayatta.
10-3 falan biter ya, ter atar all star takımıMaraşa lafları sallamaya başlamışlar allah herkesi @Angelica sın şerrinden korusun
------
karşı taraf komple çürük gibi , Maraş barış bile sayı alabilir
evet ilk oyun için tahminleri alalım , saat 22:10 olmuş oyun 12 de bitiyorsa bir taraf büyük farkla kazanır gibi
dilşah a bak attığı sembol birine gelse sakatlar10-3 falan biter ya, ter atar all star takımı
efecan bile sayı aldı ,acun kadroyu kuranları kovmaya gidiyordur
"Efecan bile" derken?Kaan da fos çıktı. Efecik bile ayağının tozuyla gelip tokatladıysa bir halt olmaz bundan
yokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size @Dosi bu zevksizleri yönetimden kov bence co admin olarak
profilin değişim hızı"Efecan bile" derken?
Elimi sallasam ellisi, ne demek yokluk. Karıştırma beni.yokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size @Dosi bu zevksizleri yönetimden kov bence co admin olarak
Kaan’ın parkur kötüydü aynen, en iddialı gibi görünen adamları oydu. Gönüllüler acınası görünüyorlar şimdilikKaan da fos çıktı. Efecik bile ayağının tozuyla gelip tokatladıysa bir halt olmaz bundan
Olması gereken oldu.profilin değişim hızı
gönüllülere nagi Queen lazım gelip hepsini eziklemeli performanstan ötürüElimi sallasam ellisi, ne demek yokluk. Karıştırma beni.
Gelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlaryokluk kötü şey demek ki serhat da böyle tercihler yapıyor hep yazık be size @Dosi bu zevksizleri yönetimden kov bence co admin olarak
------
profilin değişim hızı
Şurda bir seyir zevkimiz var onu da yok edecek, gelmesin.gönüllülere nagi Queen lazım gelip hepsini eziklemeli performanstan ötürü
Habil 1, Kaplumbağa 2.Barış naptın Barış
@xemrexxx etiketlerine cevap vererek böyle böyle aktif olursun yine de konuda izlemesen deGelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlar
boş yaptı bir serkay adam çıktı aralarındaGelmiş mi bu? Hani gelmem diyordu. Kimseler gelmeyince parayı basmışlar