Hazem
Favori Üye
Bence ikisi de çok taş ama sağdaki biraz daha ağır basıyor.hangisi gelsin @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 131780
Bence ikisi de çok taş ama sağdaki biraz daha ağır basıyor.hangisi gelsin @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 131780
peki buBence ikisi de çok taş ama sağdaki biraz daha ağır basıyor.
Maraş bunu da satmış sanırım @Angelica şokAycan'ı o dönem inanmadık maalesef, kandırıldık.
Bence bu sonraki oyunda girip Survivor'da da belli bir ilerleme sağlayacak. Adama bir hikaye yaratılmış gibi duruyor
Bu savaşta Kaan'ın yanındayız.
bu 3 yedek arkadaş da girer kadroya, 50 ilk dede sağlam değil bence her an gidebilirBence bu sonraki oyunda girip Survivor'da da belli bir ilerleme sağlayacak. Adama bir hikaye yaratılmış gibi duruyor
oovvvvv @Angelica ile savaşıcan demek , bir gözün açık uyu o zamanBu savaşta Kaan'ın yanındayız.
doğuş daha iyi benceBu çocuk ta iyi ama benim tipim diğerleri.
İkisi girecek diye konuştu ama bunların sağı solu belli olmaz. Dediğin gibi de olabilirbu 3 yedek arkadaş da girer kadroya, 50 ilk dede sağlam değil bence her an gidebilir
gülleci abla bu muydu ya da bunun gibi yarma sarışın bir abla var yedeklerde gülleci onu da @Yakamoz-Asi ye verelim diyoruzİkisi girecek diye konuştu ama bunların sağı solu belli olmaz. Dediğin gibi de olabilir
Bu yarışma da malları da ilgimi çekmiyyyyy bu yüzden is te mi yo rum.arada ilgini çekecek mallar gelirse pekiyi
------
ben de kime benziyor bu diyordum @Bully @MasacRE @The_Erinch
Bu yarışma da malları da ilgimi çekmiyyyyy bu yüzden is te mi yo rum.
hangisi gelsin @Emre Ozansoy Ekli dosyayı görüntüle 131780
bunları adaşıma rezerve ettim yürü git konudan
Bu değil galiba. Adadaki kızlar gıybetini yaptılar ya bu gelmesin ortalığı karıştırır falan diye. Yasemin değildi sanki onun ismigülleci abla bu muydu ya da bunun gibi yarma sarışın bir abla var yedeklerde gülleci onu da @Yakamoz-Asi ye verelim diyoruz
Israrla aynı şeyleri niye gözüme sokmaya çalışıyorsun? Tahrik olmuyorum ve sana prim vermek istemiyorum işte anlamak çok zor olmasa gerek.bunları adaşıma rezerve ettim yürü git konudan
erkekleri döver o abla her kimse gelsin nagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışıncaBu değil galiba. Adadaki kızlar gıybetini yaptılar ya bu gelmesin ortalığı karıştırır falan diye. Yasemin değildi sanki onun ismi
aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱 ay neyse hadi bişi demiyorum artıkınIsrarla aynı şeyleri niye gözüme sokmaya çalışıyorsun? Tahrik olmuyorum ve sana prim vermek istemiyorum işte anlamak çok zor olmasa gerek.
doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..Bu değil galiba. Adadaki kızlar gıybetini yaptılar ya bu gelmesin ortalığı karıştırır falan diye. Yasemin değildi sanki onun ismi
Doğuş bir çaylağa göre iyi yaptı atışları. Ama dediğin gibi kondisyon yok, hızı da yavaş kalıyor. O yönlerini geliştirmeden atışları da kurtarmaz, karşıda o konuda da usta isimler var çünküerkekleri döver o abla her kimse gelsin nagihan gibi Maraş barışın üstüne gider takımlar karışınca
------
aaaa daha önce resimlerden tahrik mi oluyordun ne bu 1970 senesi mi 😱 ay neyse hadi bişi demiyorum artıkın
------
doğuşta kondisyon yok, sercanda atış, ikisi de işe yaramaz şu an..
Erkekler tarafı gitgide daha kötü hale geliyor Gerçi Yusuf nispeten iyidir de bu Efecik hiç olmadı yaEfecan geldi haydi iyisin @Emre Ozansoy
Efecan geldi haydi iyisin @Emre Ozansoy
karşı taraf komple çürük gibi , Maraş barış bile sayı alabilirErkekler tarafı gitgide daha kötü hale geliyor Gerçi Yusuf nispeten iyidir de bu Efecik hiç olmadı ya
Güzel şeyler de oluyor şu hayatta.Efecan geldi haydi iyisin @Emre Ozansoy
Bu sezon seversin belki Efeciği, sezon sezon değişebiliyor durumlarErkekler tarafı gitgide daha kötü hale geliyor Gerçi Yusuf nispeten iyidir de bu Efecik hiç olmadı ya